Lectură de un minut

25 Jul 2019 - Știri și Noutăți

Mega Image inaugureaza un nou concept de magazin in Bucuresti – Fresh Bazar

Abonează-te pe  

Mega Image continua sa inoveze in retail-ul modern si inaugureaza un nou concept de magazin in Bucuresti – Fresh Bazar, un aprozar reinterpretat in stil urban actual, adaptat nevoilor consumatorilor precum si standardelor de calitate si prospetime din prezent.

Noul Mega Image Freh Bazar este situat in Bucuresti, strada Apusului nr. 29, bloc N19, parter si se desfasoara intr-un spatiu cu design contemporan, pe o suprafata de 84 m2.

Cu Fresh Bazar, readucem in atentia consumatorilor clasicul aprozar care era recunoscut pentru produse proaspete, autentice si de calitate. Noi am dus la un nou nivel acest concept si l-am ancorat in stilul de viata modern, dinamic, in care alimentatia sanatoasa are un rol foarte important. Noul Fresh Bazar este despre noi, Mega Image, prin trei atribute cheie – prospetime, proximitate si inovatie. Reusim astfel sa ne mentinem in topul retail-ului modern si sa ne dezvoltam in teritorii familiare si apropiate de clientii nostri”, spune Mircea Moga, CEO Mega Image.
Noul Fresh Bazar Mega Image aduce o sortimentatie extinsa de
  • produse proaspete - de la legume, fructe si zarzavaturi
  • produse vrac – seminte, fructe confiate si condimente alese
  • produse semipreparate, peste, legume, dar si o varietate
  • produse lactate proaspete si produse ambalate
  • selectie larga de produse bio, eco, naturale si raw vegan din toata lumea
  • produse pentru micul dejun
  • ingrediente culinare ecologice
Fondat in 1995, Mega Image este unul dintre cele mai mari lanturi de supermarketuri din Romania cu o retea ce cuprinde in prezent 705 de magazine in Bucuresti, Cluj-Napoca, Constanta, Ploiesti, Brasov, Targoviste, Timisoara, Bacau si alte orase din tara, sub marcile Mega Image, Shop&Go, Gusturi Romanesti.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Mega Image inaugureaza un nou concept de magazin in Bucuresti – Fresh Bazar