Lectură de un minut

10 Sep 2015 - Știri și Noutăți

Mega Image deschide al doilea magazin Gusturi romanesti din Bucuresti

Retailerul Mega Image continua demersul de a reuni produse cu specific romanesc, realizate dupa retete traditionale, autentice si recunoscute pentru calitatea lor si inaugureaza un nou magazin, Gusturi romanesti Moghioros, anunta compania intr-un comunicat.

Gusturi RomanestiLa cinci luni de la deschiderea primului magazin dedicat Gusturi romanesti dinbulevardul Ion Mihalache, Mega Image continua proiectul si doreste ca prin actiunile sale sa consolideze portofoliul de produse cu specific romanesc.

Noul magazin Gusturi romanesti, situat pe bulevardul Drumul Taberei, nr. 40-44 E, sector 6, Bucuresti, s-a deschis pe spatiul fostului magazin Angst preluat anul trecut si redeschis sub denumirea Mega Image Moghioros 2 si are o suprafata de vanzare de aproximativ 134 mp.

Magazinul Gusturi romanesti Moghioros include o selectie de peste 380 de produse din peste 10 categorii diverse precum: fructe si legume, lactate si branzeturi, delicatese, congelate, carne proaspata, panificatie, produse culinare, dulciuri, produse pentru mic dejun, bauturi si artizanat.

Pe langa produsele Gusturi romanesti, in magazin vor fi disponibile si alte marci de produse traditionale de cea mai buna calitate si de asemenea va exista o insula Angst unde vor fi comercializate in special produse ce au consacrat acest brand.

Citeste si:
Ahold Delhaize, proprietarul Mega Image, creștere double digit în 2020 pe fondul accelerării vânzărilor online

Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Mega Image deschide al doilea magazin Gusturi romanesti din Bucuresti