Lectură de 3 minute

01 Jul 2016 - Știri și Noutăți

Programul Gusturi Romanesti de la gospodari este continuat de Mega Image

Tot mai multi producatori locali acceseaza programul Mega Image „Gusturi romanesti de la gospodari”, astfel, pentru al treilea an consecutiv Mega Image continua proiectul.

Mega Image continua proiectul prin care aduce in magazinele sale legume romanesti. Programul care s-a dezvoltat de la an la an reuneste din ce in ce mai multi producatori locali atrasi atat de siguranta financiara, cat si de suportul oferit de retailer.

 
Programul a debutat in 2015, pornind cu selectia producatorilor pe baza calitatii solului, capacitatilor de productie si experientei acestor producatori. O mare parte dintre colaboratori au continuat parteneriatul si in urmatorii ani, iar acestora li s-au alaturat noi producatori, astfel, in prezent, numarul total este de peste 70 de producatori locali de legume. Acestia aduc zilnic pe rafturile supermarketului Mega Image sase sortimente de legume “Gusturi romanesti”, verificate pas cu pas, de la seminte pana la raft: rosii, ardei verde, salata verde, castraveti cornison, ardei kapia si vinete.
 
 
Vasileios Stavrou, Director General al Mega Image a declarat: “Ne bucuram ca acest parteneriat intre Mega Image si producatorii locali s-a consolidat si a ajuns deja la al treilea an consecutiv. Succesul proiectului ne confirma angajamentul nostru de sustenabilitate, prin care ne implicam activ in sustinerea agriculturii locale si a unei alimentatii sanatoase. Vom continua sa dezvoltam si mai departe programul pentru a oferi in continuare consumatorilor nostri produse autentice si, in acelasi timp, sa sustinem producatorii locali care pot cultiva legumele cu iscusinta si grija.
 
 
 
 

Programul „Gusturi romanesti de la gospodari” este un parteneriat care aduce beneficii tuturor celor implicati: de la producatorii care au o piata sigura de desfacere, la clientii carora Mega Image le ofera legume locale, sigure si gustoase, testate inainte de a fi expuse la raft, dar si retailerului, prin posibilitatea de a expune la raft sortimente controlate si sustenabile de legume.

 

Am pornit la drum cu acest proiect din dorinta de a le aduce consumatorilor legume proaspete, cultivate local, care pastreaza gustul bun, de odinioara. Ne-am implicat direct in tot procesul de productie, am fost alaturi de agricultori, i-am sustinut si am reusit astfel sa ne atingem obiectivul de a sprijini agricultura locala sustenabila si de a oferi clientilor nostri garantia de a consuma cu incredere legume de sezon proaspete si gustoase, atent controlate de specialisti. In prezent, proiectul a ajuns unul dintre cele mai importante proiecte ale Mega Image. Am ales sa continuam cu aceleasi sortimente de legume si in acest an, dar sa marim numarul producatorilor pentru a asigura continuitate la raft celor sase legume, pe intreaga perioada a sezonului de vara” declara Adrian Nicolaescu, VP marketing Mega Image.

 

Gusturi Romanesti de la gospodari” este un proiect in care Mega Image se implica in toti pasii, urmarind cu atentie toate etapele pentru a asigura produse naturale, de cea mai buna calitate. Pe langa sustinerea financiara, Mega Image ofera producatorilor si consultanta de specialitate periodica, pe tot parcursul cultivarii. Astfel, alegerea soiurilor de legume ce urmeaza a fi cultivate, pentru a asigura gustul autentic, de odinioara, pana la un produs finit care pastreaza normele de calitate si siguranta alimentara sunt pasi obligatorii pe care Mega Image ii respecta cu strictete.

Citeste si:
Mega Image introduce în ofertă console Playstation 4, la un preț sub media pieței
 
 

Proiectul Mega Image „Gusturi romanesti de la gospodari” se desfasoara in patru faze:

 
  • Selectia producatorilor pe baza unor criterii legate de localizarea bazinelor legumicole, dar si pe baza analizelor de sol si apa in laboratoare autorizate si acreditate;proiectul se demareaza numai daca in sol si apa nu se regasesc substante interzise.

  • Mega Image supravegheaza procesul de productie cu specialisti pe toata durata acestuia. Materialele necesare productiei (seminte, fertilizatori, tehnologia de cultura) sunt asigurate de Mega Image.

  • Cantitatea produsa este cumparata in totalitate de Mega Image la un pret corect, agreat de comun acord cu producatorul si mentionat in contract.

    Citeste si:
    Mega Image continuă extinderea pe piața din Oradea și deschide cel de-al doilea magazin, în Piața Ioșia
  • Inainte de a fi expuse la vanzare, produsele sunt testate intr-un laborator independent international. Daca rezultatele se incadreaza cerintelor de calitate, produsele sunt directionate catre magazine, in vederea comercializarii; daca rezultatele nu corespund, nu sunt achizitionate.

 

Fermele agricultorilor sunt localizate in apropiere de Bucuresti pentru a permite distributia rapida in magazinele Mega Image din capitala, imediat dupa cules, asigurand astfel prospetimea legumelor.

Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Programul Gusturi Romanesti de la gospodari este continuat de Mega Image