Lectură de un minut

03 Nov 2016 - Știri și Noutăți

Mega Image a ajuns la 500

Mega Image anunta ca a atins pragul de 500 de magazine, ocazie cu care va demara o campanie promotionala cu surprize, special pentru cumpratatori. Aceasta va fi desfasurata in toate magazinele Mega Image din tara, toata luna noiembrie.

Mega Image continua sa se dezvolte si patrunde tot mai mult in proximitate, retailerul anuntand recent ca a ajuns la 500 de locatii la nivel national.

 

Vassilis Stavrou, General Manager al Mega Image Romania a declarat: "Cele 500 de magazine reprezinta un moment de referinta in dezvoltarea companiei noastre, in aceasta continua expansiune care ne-a transformat intr-o echipa solida si competitiva si ne-a pozitionat in topul retailului modern. Este ceea ce ne confirma cel mai bine in acest moment drept cel mai mare lant de supermarketuri din Romania. Si, nu in ultimul rand, este dovada a tot ceea ce facem pentru clientii nostri, sa le asiguram produse proaspete in fiecare zi, sa le aducem noutati si sa le fim astfel sursa de inspiratie”.

 

Cele 500 de locatii sustin dezvoltarea pozitiva (deschideri de noi unitati) a retailerului din ultima perioada, una care s-a remarcat prin investitii sustinute in proiecte noi, alaturi de platforma de comunicare “Inspiratie pentru inima casei tale”.

Ritmul de crestere al companiei a fost printre cele mai mari din comert, lucru care confirma, din nou, strategia pentru o dezvoltare sustinuta pe piata. Proiectele cu concepte speciale de magazine (Wine Gallery, Equilibrium, Concept Store Baneasa) s-au bucurat de succes, la fel ca lansarea marcilor proprii (Gusturi Romanesti, Mega Apetit) sau campaniile de loializare (vivo I Villeroy & Boch, SuperFlizz).

Citeste si:
Mega Image introduce în ofertă console Playstation 4, la un preț sub media pieței
 

Pentru a sarbatori momentul si a multumi clientilor pentru loialitate, Mega Image a pregatit o campanie promotionala care se va desfasura in toate magazinele, in luna noiembrie. Astfel, numeroase produse vor avea preturi speciale, iar pe parcursul campaniei, clientii se vor bucura de numeroase surprize in timpul cumparaturilor.

 

Sursa foto: facebook Mega Image.

Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Mega Image a ajuns la 500