Lectură de 2 minute

04 Apr 2020 - Știri și Noutăți

Mega Image anunță reduceri de preț la legumele marca Gusturi Românești

Andra Imbrea

Abonează-te pe  

Mega Image, lanțul de retail ce cuprinde în prezent 780 de magazine, anunță că a redus prețurile la legumele din cadrul programului Gusturi Românești. Reducerile fac parte din planul de reduceri de preț la raft anunțat în această perioadă pentru a opri creșterile până cel puțin la finalul lunii aprilie.

Peste 40 de producători livrează zilnic în magazinele Mega Image și Shop&Go legume de sezon: ceapă verde, castraveți cornișon, salată verde, spanac, urzici, lobodă, leuștean, ridichi, mărar, pătrunjel, leuștean, usturoi verde, potrivit unui comunicat de presă.

În perioada următoare, alte legume vor ajunge în etapa de cules și vor fi livrate direct de la producători în magazine: roșii, ardei bianca, salată verde, castraveți cornișon, ardei kapia și vinete.

"Am crescut în ultimii şapte ani programul Gusturi româneşti de la gospodari alături de producătorii de legume din România şi ştim că acum au nevoie mai mult decât oricând de sprijin, de implicare pentru a-şi vinde recoltele corect şi pentru a avea stabilitate financiară. Aducem în toate magazinele noastre legume proaspete direct de la gospodari şi investim astfel încât să le facem accesibile pentru toţi clienţii. Vom continua investiţia în acest program”, a spus Mircea Moga, CEO Mega Image.

De la lansarea programului, în urmă cu șapte ani, și până în prezent, programul „Gusturi românești de la gospodari” include 195 de producători care cultivă legume pe o suprafață totală de peste 120 de hectare, alături de un inginer agronom, care verifică fiecare etapă a culturii și se implică direct în testarea legumelor înainte de livrarea în magazine.

Fondat în 1995, Mega Image este unul dintre cele mai mari lanțuri de supermarketuri din România cu o reţea ce cuprinde în prezent 780 de magazine în Bucureşti, Cluj-Napoca, Iași, Constanţa, Ploieşti, Braşov, Târgovişte, Timișoara, Bacău, Focșani şi alte oraşe din ţară, sub mărcile Mega Image, Shop&Go, Gusturi Românești. Mega Image face parte din Ahold Delhaize Group, retailer internaţional ce operează în prezent pe trei continente.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Mega Image anunță reduceri de preț la legumele marca Gusturi Românești