Lectură de un minut

08 Feb 2016 - Știri și Noutăți

Primul supermarket Mega Image din 2016 s-a deschis in Ilfov

In localitatea Popesti-Leordeni din judetul Ilfov s-a deschis cel mai nou magazin Mega Image, primul din anul 2016.

Noua unitate este situata pe Strada Oituz, nr. 46 in Popesti – Leordeni si are o suprafata de vanzare de aproximativ 653 metri patrati.

Mega Image isi extinde in mod constant reteaua de magazine. Cu noua unitate ajunge la un total de 472 de locatii. Patrunde astfel tot mai mult in proximitate si devine unul dintre cei mai puternici jucatori din retail, apropiindu-se din ce in ce mai mult de clienti prin distribuirea de produse pe care le cunoaste, intr-un mediu familiar acestora.

Fondata in 1995, reteaua de magazine Mega Image este cel mai mare lant de supermarketuri din Romania. In prezent numara 472 magazine in judetele Bucuresti, Constanta, Ploiesti, Brasov, Targoviste si alte orase din tara, sub marcile: Mega Image (217), Shop&Go (252), AB COOL FOOD (1), Gusturi Romanesti (2). Mega Image si-a propus sa ofere in fiecare zi consumatorilor servicii de calitate si o gama de produse hranitoare, sanatoase si sigure, la preturi accesibile.

Mega Image face parte din Delhaize Group, retailer international infiintat in 1867 in Belgia ce opereaza in prezent pe trei continente.

Citeste si:
Hancaș (Kaufland), Mihăilescu (Penny), Dănețiu (Auchan), Stoicescu (Ikea) și Teau (Mega Image), în Consiliul Director al AMRCR

Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Primul supermarket Mega Image din 2016 s-a deschis in Ilfov