Lectură de 2 minute

05 Jun 2020 - Știri și Noutăți

Mega Image aduce coffee shop Manufaktura și o zonă dedicată cu ciocolată Venchi în Concept Store Băneasa

Andra Imbrea

Abonează-te pe  

Mega Image aduce în Concept Store Băneasa coffee shop Manufaktura, integrat în Casual Bistro, cu cafea de specialitate servită to-go și o zonă cu o selecție de praline și ciocolată Venchi, se arată în comunicatul de presă.

La Casual Bistro, clienții se pot bucura de cafea de origini, de la Manufaktura, servită to go de barista, proaspăt prăjită și măcinată.

În același timp, la zona Venchi clienții vor descoperi praline și ciocolată din care pot alege propriul mix sau pot lua direct cutii special pregătite pentru momente de răsfăț sau cadouri.

„Ne uităm permanent la spațiul magazinelor noastre și cum putem să îl transformăm în zone multifuncționale. Formatul nostru de magazine concept ne permite cel mai bine să integrăm spații prietenoase care aduc noi experiențe la cumpărături și răspund tendințelor internaționale, adoptate deja de clienții noștri. Îi așteptăm în Băneasa Concept Store cu mai multă inspirație, cărți de la Cărturești, ciocolată și cafea bună de savurat to go”, afirmă Adrian Nicolaescu, VP Marketing, Comunicare și Sustenabilitate Mega Image.

Recent, Mega Image a inaugurat în Concept Store Băneasa alături de echipa Cărturești un spațiu cu cărți din domenii precum ficțiune, psihologie, business, dezvoltare personală, știință, hobby sau cărți pentru copii și tineri. Aprecierile din partea clienților au fost deja foarte bune și proiectul va fi extins și în alte magazine.

Fondat în 1995, Mega Image este unul dintre cele mai mari lanțuri de supermarketuri din România cu o reţea ce cuprinde în prezent 787 de magazine în Bucureşti, Cluj-Napoca, Iași, Constanţa, Ploieşti, Braşov, Târgovişte, Timișoara, Bacău, Focșani, Oradea şi alte oraşe din ţară. Mega Image face parte din Ahold Delhaize Group, retailer internaţional ce operează în prezent pe trei continente.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Mega Image aduce coffee shop Manufaktura și o zonă dedicată cu ciocolată Venchi în Concept Store Băneasa