Lectură de 2 minute

02 Oct 2020 - Știri și Noutăți

Mega Image a depășit pragul de 800 de magazine, cu 25 de noi deschideri în ultimele luni

Andra Imbrea

Abonează-te pe  

Mega Image continuă planul de expansiune și dezvoltare prin noi magazine deschise în București și orașele mari din țară. În perioada iunie – septembrie, au fost deschise 25 de magazine, astfel că reteaua Mega Image a depășit pragul de 800 de magazine, cu un total de 818 supermarket-uri în prezent.

Din iunie și până în septembrie, au fost deschise 25 de magazine, 11 Mega Image și 14 Shop&Go, astfel:

  • patru magazine în București (trei magazine Shop&Go și unul Mega Image),
  • două magazine în Brașov, ambele Shop&Go,
  • un magazin Mega Image în Bihor,
  • două magazine Mega Image în Constanța,
  • șapte magazine în Cluj (două magazine Mega Image și cinci Shop&Go),
  • două magazine Shop&Go în Iași,
  • două magazine în Ilfov (unul Shop&Go și unul Mega Image),
  • două magazine Mega Image în Timiș,
  • un magazin Mega Image în Sibiu
  • un magazin Mega Image în Giurgiu
  • un magazin Shop&Go în Prahova.

Cel mai recent magazin Mega Image a fost deschis pe 1 octombrie în Sibiu, cel de-al doilea magazin din oraș, Șelimbar 2, o piață pe care Mega Image a intrat recent, în luna iulie. Până la finalul anului, alte două magazine vor fi deschise în Sibiu.

Noile deschideri de magazine din ultimele trei luni continuă expansiunea Mega Image prin deschiderea de noi magazine în centre urbane puternice din țară în care vine aproape de localnici prin magazine de proximitate, oferind o nouă experiență la cumpărături printr-o ofertă unică de produse, produse marcă proprie, internaționale și locale, prin zone dedicate.

Experiența la cumpărături este permanent completată prin concepte și zone unice, cele mai recente din acest an fiind librăria Cărturești, magazinul cu hrană și produse pentru animale Petshop, cafea de specialitate Manufaktura, ciocolată Venchi și înghețată artizanală Friddi. Toate se regăsesc în magazinul Mega Image Băneasa, iar conceptele de librărie și petsop sunt în prezent într-o selecție de magazine Mega Image, urmând să fie extinse.

Fondat în 1995, Mega Image este unul dintre cele mai mari lanțuri de supermarketuri din România cu o reţea ce cuprinde în prezent 818 de magazine în Bucureşti, Cluj-Napoca, Iași, Constanţa, Ploieşti, Braşov, Târgovişte, Timișoara, Bacău, Focșani, Oradea, Sibiu şi alte oraşe din ţară, sub mărcile Mega Image, Shop&Go, Gusturi Românești. Mega Image îşi propune să ofere consumatorilor, în fiecare zi, servicii de calitate şi o gamă de produse hrănitoare, sănătoase şi sigure, la preţuri accesibile. Mega Image face parte din Ahold Delhaize Group, retailer internaţional ce operează în prezent pe trei continente.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Mega Image a depășit pragul de 800 de magazine, cu 25 de noi deschideri în ultimele luni