Lectură de un minut

15 Feb 2019 - Știri și Noutăți

McDonald’s lanseaza cartile Aventurile Gemenilor Treetop in colaborare cu scriitoarea Cressida Cowell

Abonează-te pe  

McDonald’s lanseaza, sub umbrela „Apetit pentru Citit”, seria de carti Aventurile Gemenilor Treetop intr-o colaborare exclusiva cu celebra scriitoare Cressida Cowell. Seria cu 12 carti poate fi primita pe parcursul intregului an la achizitionarea unui Happy Meal, de la inceputul lunii februarie.

Printr-o colaborare unica, McDonald’s continua initiativele gandite pentru copii si parinti deopotriva si mai face un pas catre a transformat cititul intr-o activitate care leaga familile. Cartile sunt create pentru copii cu varsta cuprinsa intre 3 si 7 ani, fiind disponibile incepand din luna februarie pana in decembrie.

Autoarea Cressida Cowell este cunoscuta in principal pentru cartile „Cum sa-ti dresezi dragonul”, care au fost vandute in peste 7 milioane de copii in intreaga lume si care au fost ecranizate ulterior in animatia cu acelati nume. Seria Aventurile Gemenilor Treetop include 12 povestiri independente menite sa inspire copiii si sa le imbogateasca imaginatia cu ajutorul stilului narativ al ilustratiilor. Colectia de carti va fi innoita la fiecare 8 saptamani cu cate doua carti noi.

In fiecare zi, milioane de familii viziteaza restaurantele McDonald's pentru a petrece timp impreuna. De aceea, parteneriatul dintre McDonald’s, Cressida Cowell si Hachette Children’s Group, una dintre cele mai mari edituri pentru copii din Marea Britanie, au facut cea mai potrivita echipa pentru a trezi interesul copiilor pentru carti si de a insufla cititul ca o activitate distractiva.
Happy Meal Readers este programul McDonald’s gandit atat pentru parinti, cat si pentru cei mici, prin care se sarbatoreste bucuria de a citi. Prima initiativa de acest fel dateaza din 2001, din Suedia, unde au fost introduse primele carti pentru copii ca parte a pachetului Happy Meal. Pana in prezent, McDonald's a distribuit in jur de 450 de milioane de carti la nivel global.
Aceasta serie exclusiva va fi disponibila pentru clienti si pe telefonul mobil, atat pentru utilizatorii de Android, cat si iOS, pe aplicatia Happy Meal Studio.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  McDonald’s lanseaza cartile Aventurile Gemenilor Treetop in colaborare cu scriitoarea Cressida Cowell