Lectură de 2 minute

03 Jun 2020 - Știri și Noutăți

McDonald’s investește peste 100.000 de euro în digitalizarea restaurantului din București Mall

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Premier Restaurants România, operatorul lanțului de restaurante McDonald’s în România, a investit peste 100.000 de euro, în luna mai a acestui an, pentru remodelarea restaurantului din București Mall, din cartierul Vitan, care acum dispune de sistemul digital Experience of the Future, anunță compania într-un comunicat de presă.  

Tehnologia Experience of the Future (EOTF) le oferă clienților o servire și interacțiuni mai rapide și ușoare. Clienții pot plasa singuri comanda pe ecranele digitale, o pot personaliza în funcție de preferințe și pot alege plata cu cardul direct la kiosk-ul digital sau cash, la casa de marcat.

Sistemul aduce un beneficiu major și în procesul de pregătire a produselor, care este simplificat. Imediat după plasarea comenzii pe ecranul digital începe procesul de preparare în bucătărie.

„Am regândit planurile pentru dezvoltare din acest an, dar continuăm să investim responsabil pentru a le oferi cele mai bune experiențe clienților în interacțiunea cu noi. În această perioadă în care accesul în centrele comerciale este restricționat, am implementat noua tehnologie și în restaurantul din București Mall, cu atât mai mult cu cât acest sistem facilitează o experiență contactless pentru clienții noștri”, a declarat Daniel Boaje, director general Premier Restaurants România.

Restaurantul din București Mall dispune de trei kiosk-uri de comandă, permite scanarea rapidă și contactless a ofertelor din aplicația McDonald’s pentru mobil, are trei ecrane digitale pentru prezentarea interactivă a meniului la casa de marcat, precum și o zonă separată pentru comenzile Delivery, pentru a permite un flux cât mai bun.

În această perioadă, restaurantul din București Mall, aflat în zona de food court, procesează exclusiv comenzi primite prin McDelivery.

Premier Restaurants România a implementat noua tehnologie în 41 de restaurante McDonald’s din întreaga țară.

Începând cu anul 2016, McDonald’s este parte a companiei Premier Capital, partenerul pentru dezvoltare al restaurantelor McDonald’s din Estonia, Grecia, Letonia, Lituania și Malta. Premier Capital plc operează 156 de restaurante în locații importante, mai mult de jumătate dintre ele având McDrive și numeroase cafenele McCafé. În România, McDonald’s este lider al pieței restaurantelor, cu 84 de restaurante în 26 de orașe. Până în prezent, compania a investit peste 800 de milioane de lei în România, are 5.500 de angajați și primește zilnic peste 230.000 de clienți.

Citeste si:
[FOTOREPORTAJ] Unirea Shopping Center a rămas fără unele magazine. Cum arată acum fosta perlă a capitalismului din inima Bucureștiului
[FOTOREPORTAJ] Unirea Shopping Center a rămas fără unele magazine. Cum arată acum fosta perlă a capitalismului din inima Bucureștiului

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  McDonald’s investește peste 100.000 de euro în digitalizarea restaurantului din București Mall