Lectură de 3 minute

02 Jul 2020 - Știri și Noutăți

McDonald’s face peste 700 de angajări la nivel național

Andra Imbrea

Abonează-te pe  

Premier Restaurants România, operatorul lanțului de restaurante McDonald’s în România, anunță o amplă campanie de recrutare la nivel național în care oferă peste 700 de locuri de muncă în toate cele 26 de orașe în care este prezent, printre care București, Cluj-Napoca, Constanța, Piatra Neamț, Pitești, Focșani, Satu Mare, Oradea sau Deva. 

 

Joburile disponibile în restaurant le permit viitorilor angajați să lucreze pe diverse poziții, printre care: lucrător comercial, responsabil cu pregătirea produselor sau servirea clienților, Barista la McCafé, Hostess sau Guest Experience Leader. Mai mult, cei care își doresc să aibă șansa de a conduce un restaurant McDonald's pot aplica pentru poziția de Manager Trainee.

Beneficiile disponibile tuturor angajaților McDonald’s includ un program de lucru flexibil, adaptat nevoilor lor, training-uri continue de dezvoltare, un program de carieră foarte bine structurat și posibilitatea de promovare rapidă.

„McDonald’s este unul dintre cei mai importanți angajatori din România. Continuăm planurile de investiții în oameni și dorim să repornim procesele de recrutare. Avem oportunități interesante de muncă, astfel încât căutăm colegi noi în mai multe orașe din țară, oferindu-le un program de carieră ușor de urmat pentru promovarea rapidă în funcții de conducere. De exemplu, un Manager Trainee are șansa de a lucra pe o poziție managerială în aproximativ nouă luni, dacă urmează pașii planificați împreună cu coordonatorul său”, a declarat Irina Ignătescu, director de resurse umane Premier Restaurants România.

În ultimele luni, McDonald’s s-a adaptat situației actuale și a luat constant măsuri pentru siguranța angajaților și a clienților. Compania a deschis cel mai nou restaurant, în urmă cu trei săptămâni în București, la Piața Progresul, unde a creat 50 de noi locuri de muncă. Pregătirea pentru sezonul estival și planurile de dezvoltare ale companiei, care includ deschiderea a încă două restaurante până la finalul anului, necesită o mărire a echipei din România cu peste 700 de noi colegi.

McDonald’s este cel mai mare angajator din lume, iar în România deține o echipă de peste 5.000 de angajați. Compania recrutează activ pe tot parcursul anului. Pentru mai multe informații, cei interesați de locurile de muncă disponibile pot vizita secțiunea carieră de pe site https://mcdonalds.ro/cariera.

Începând cu anul 2016, McDonald’s este parte a companiei Premier Capital, operatorul lanțului de restaurante McDonald’s din Estonia, Grecia, Letonia, Lituania și Malta. Premier Capital plc operează 157 de restaurante în locații importante, mai mult de jumătate dintre ele având McDrive și numeroase cafenele McCafé. În România, McDonald’s este lider al pieței restaurantelor, cu 85 de restaurante în 26 de orașe. Până în prezent, compania a investit peste 800 de milioane de lei în România și are o echipă de peste 5.000 de angajați. În 2018 a fost desemnat cel mai bun angajator pentru al cincilea an consecutiv, conform AON România.

Citeste si:
Au început angajările pentru vară. Retailul rămâne fruntașul clasamentului la numărul de joburi
Au început angajările pentru vară. Retailul rămâne fruntașul clasamentului la numărul de joburi
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  McDonald’s face peste 700 de angajări la nivel național