Lectură de un minut

21 Mai 2020 - Știri și Noutăți

McDonald’s deschide restaurantele pentru take-away

Abonează-te pe  

McDonald’s oferă posibilitatea de a lua produsele preferate la pachet („take-away”) în 61 de restaurante din țară, iar clienții pot alege opțiunea care le este cel mai la îndemână: la McDrive, la pachet direct din restaurant sau livrare la domiciliu, prin McDelivery, scrie Wall-street.ro

McDonald’s a implementat proceduri stricte de siguranță alimentară, igienă și dezinfectare, care respectă toate reglementările și recomandările autorităților. Accesul în restaurant este, însă, permis strict pentru a lua comanda la pachet. Câteva dintre măsurile implementate:

  • Spațiul din restaurant este delimitat cu marcaje, prin care să se asigure distanța minimă de 2 metri,
  • Numărul de persoane prezente în restaurant este limitat.
  • Clienții au la dispoziție soluții dezinfectante la intrarea în restaurant, la casele de marcat, precum și o serie de materiale informative care prezintă toate regulile de siguranță
  • Clienții vor avea acces în restaurant doar cu masca de protecție.
  • Toate suprafețele și spațiile din restaurante sunt dezinfectate cu o frecvență crescută, iar kioskurile de comandă sunt dezinfectate după fiecare utilizare.

Din anul 2016, McDonald’s este parte a companiei Premier Capital, partenerul pentru dezvoltare al restaurantelor McDonald’s din Estonia, Grecia, Letonia, Lituania și Malta. Premier Capital operează 156 de restaurante în locații importante, mai mult de jumătate dintre ele având McDrive și numeroase cafenele McCafé.

În România, McDonald’s are 84 de restaurante în 26 de orașe. Până în prezent, compania a investit peste 800 de milioane de lei în România și are 5.500 de angajați.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  McDonald’s deschide restaurantele pentru take-away