Lectură de un minut

27 Feb 2019 - Știri și Noutăți

Mastercard lanseaza initiativa „Blocul fara cash – Vreau sa platesc si intretinerea cu cardul!”

Abonează-te pe  

Mastercard, companie de tehnologie in industria globala de plati, anunta lansarea initiativei „Blocul fara cash – Vreau sa platesc si intretinerea cu cardul!” menita sa schimbe comportamentul romanilor de a plati intretinerea in numerar.

Astfel, pentru a facilita si securiza procesul de plata, Mastercard arata cum sistemele moderne de plata, cu carduri Mastercard sau Maestro, pot eficientiza si simplifica chiar si plata utilitatilor precum intretinerea.

„O mare parte dintre romani folosesc cardurile si instrumentele de plata Mastercard si Maestro pentru a plati in magazine sau in comertul electronic. Totusi, ne-am obisnuit sa retragem numerar pentru anumite tranzactii, cum ar fi lunara intretinere. Pentru majoritatea, este un lucru pe care il facem fara sa ne gandim ca ar putea functiona si altfel, scutind un drum in plus si usurand munca administratorului. Prin lansarea conceptului „Blocul fara cash – Vreau sa platesc si intretinerea cu cardul” ne bucuram sa aratam cum solutiile Mastercard pot fi usor adoptate si in locuri dominate in prezent de numerar.” declara Cosmin Vladimirescu, Country Manager Mastercard Romania.

Mastercard este o companie de tehnologie in industria globala de plati. Operam cea mai rapida retea de procesare a platilor din lume, oferind un liant intre consumatori, institutii financiare, comercianti, autoritati si companii din peste 210 tari si teritorii.

Produsele si solutiile Mastercard fac activitatile zilnice de comert – cum ar fi cumparaturile, calatoriile, derularea unei afaceri sau managementul finantelor – mai simple, mai sigure si mai eficiente pentru toata lumea. Urmariti-ne pe Twitter: participati la discutiile de pe blogul Beyond the Transaction si inregistrati-va pentru cele mai noi stiri.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Mastercard lanseaza initiativa „Blocul fara cash – Vreau sa platesc si intretinerea cu cardul!”