Lectură de 2 minute

18 Oct 2021 - Știri și Noutăți

Mars o numește pe Daria Maslovskaya în funcția de director coordonare echipe pentru Europa Centrală

Roxana Vasile

Abonează-te pe  

Mars, unul dintre cei mai mari producători globali de dulciuri, gumă de mestecat și mâncare de animale, anunță un nou membru al echipei de leadership din Europa Centrală. Daria Maslovskaya s-a alăturat echipei din Praga în calitate de director coordonare echipe în cadrul Mars Europa Centrală, pentru patru țări din regiune, inclusiv România.

În cei 13 ani petrecuți în cadrul companiei, Daria a avut oportunitatea de a lucra în diverse domenii, roluri sau regiuni, deținând diverse funcții în departamentul de resurse umane din cadrul Mars. În ultimii trei ani, a lucrat ca director people&organization pentru Rusia și Belarus în cadrul Royal Canin, parte din compania Mars, unde a ajutat la dezvoltarea afacerii.

În calitate de director people & organization, Daria va fi responsabilă de patru țări din regiune: România, Ungaria, Slovacia și Cehia. Va aduce o experiență echipei din Europa Centrală, având în vedere că în rolurile anterioare a condus agenda de recrutare și a coordonat diverse programe de dezvoltare în Rusia, care este o piață în curs de dezvoltare.

“Mars are o cultură organizațională unică, care pune accent atât pe bunăstarea, cât și pe dezvoltarea Asociaților. Avem cu toții oportunitatea de a ne dezvolta, atât pe plan personal, cât și profesional: învătăm mereu și ne dezvoltăm cariera în timp ce experimentăm diverse domenii, roluri și locuri noi. Sunt încântată să încep această nouă etapă în procesul de dezvoltare și să mă alătur minunatei echipe Mars Europa Centrală”, a declarat Daria Maslovskaya.

Daria Maslovskaya este originară din Rusia, iar numirea ei în noua funcție aduce un plus de diversitate în cadrul echipei de leadership Mars Europa Centrală și înclină balanța de gen: în prezent, jumătate dintre membrii echipei de leadership sunt femei.

Mars a intrat pe piața din România în 1994. Din 2016, filiala din România este organizată sub umbrela Mars Multisales Central Europe, care include și piețele din Ungaria, Cehia, Slovacia. Cu 540 de angajați (denumiți Asociați), organizația din Europa Centrală operează în prezent în trei categorii: dulciuri (ciocolată, gumă & bomboane), food (orez și sosuri) și hrană pentru animale.

Mai mult, Mars operează în regiune două dintre cele mai mari fabrici ale sale în aceste segmente, incluzând o fabrică în Csongrád-Bokros Ungaria, care produce mâncare uscată și recompense pentru animale și, de asemenea, o facilitate de producție pentru dulciuri fără ciocolată care include și centrul de dezvoltare pentru dulciuri din Poříčí nad Sázavou din Republica Cehă.

Sursa foto: Pagina Facebook

Citeste si:
5 to go pregătește lansarea mai multor produse de snacking în retail
5 to go pregătește lansarea mai multor produse de snacking în retail

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Mars o numește pe Daria Maslovskaya în funcția de director coordonare echipe pentru Europa Centrală