Lectură de 2 minute

25 Jan 2024 - Știri și Noutăți

Mars a anunțat cea mai importantă transformare a mărcii Orbit din ultimul secol

Mădălina Dinu

Abonează-te pe  

În cadrul acestei reorganizări se lansează o nouă platformă globală de marcă, "Chew Good", care repoziționează Orbit, Extra, Freedent și Yida de la o soluție ocazională de reîmprospătare la un partener esențial de mestecat în fiecare zi. 

Sursa foto: Unsplash

"Suntem complet neapologetici în încercarea de a sprijini acest efort, este ceea ce consumatorii ne spun că își doresc de la marca noastră și este ceea ce intenționăm să oferim, pas cu pas, odată cu lansarea acestei noi platforme interesante”, a declarat Alyona Fedorchenko, vicepreședinte al portofoliului global de gume de mestecat și bomboane mentolate, Mars Snacking.

În plus față de activele cinematografice, "Chew Good" va include o colecție de activări ale mărcii pe piețele locale, active de streaming radio, o lentilă AR Snapchat, precum și o suită mare de conținut social implementat pe Instagram, Facebook, TikTok și altele.

În epoca batoanelor proteice și a Ozempic, cea mai mare companie de dulciuri din America se confruntă cu provocarea de a satisface apetitul tot mai mare al consumatorilor pentru o alimentație mai sănătoasă, notează Forbes.

În următorul deceniu, Mars urmărește ca divizia sa de gustări, care include și nume cunoscute precum M&M's, Skittles, Starburst, Extra și guma de mestecat Wrigley's, Altoids și ciocolata Dove, să își dubleze veniturile anuale de la 18 miliarde de dolari în prezent la 36 miliarde de dolari. Acest lucru ar îndulci veniturile anuale totale ale companiei, despre care a declarat că au fost de 47 de miliarde de dolari anul trecut și vor ajunge la 50 de miliarde de dolari până în 2023.

În ultimul secol, Mars a demonstrat o capacitate de perseverență de invidiat. Compania, fondată în 1911, este deținută de familia Mars, un grup privat care, de generații întregi, a ghidat compania Mars cu o orientare pe termen lung. Frații Jacqueline și John Mars dețin fiecare aproximativ o treime din acțiuni și sunt evaluați la 37 de miliarde de dolari fiecare. Cealaltă treime din Mars este deținută de cei patru copii ai regretatului Forrest Mars Jr, fratele lui Jacqueline și John. Strănepoatele fondatorului Mars, Frank Mars - Victoria Mars, Valerie Mars, Pamela Mars și Marijke Mars - au fiecare o valoare estimată la 9,3 miliarde de dolari. Compania are 140.000 de angajați în întreaga lume, dintre care 35.000 în divizia de gustări.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Mars a anunțat cea mai importantă transformare a mărcii Orbit din ultimul secol