Lectură de 2 minute

16 Nov 2020 - Știri și Noutăți

Malvina Cservenschi deschide Casa de Bijuterii Malvensky într-o vilă istorică din București, în urma unei investiții de 120.000 de euro

Andra Imbrea

Abonează-te pe  

Brandul de bijuterii Malvensky, fondat de Malvina Cservenschi, își mută flagship store-ul într-un spațiu cu rezonanțe istorice, pe Bulevardul Lascăr Catargiu 46. Investiția în Casa de Bijuterii Malvensky se ridică la 120.000 de euro. 

Într-o perioadă incertă, care a forțat mulți antreprenori să pună pe pauză investițiile, Malvina Cservenschi mizează pe relocarea afacerii într-o locație premium - prima Casă de Bijuterii de lux din țară.

Noua Casa Malvensky se întinde pe un spațiu de 500 mp și două etaje. La parter sunt expuse colecțiile clasice și accesoriile, iar etajul întâi va fi destinat colecției de bijuterii cu diamante și pietre prețioase, ce urmează să fie lansată. Investiția financiară inițială a fost depășită în acest proiect, ajungându-se la suma de aproximativ la 120.000 de euro.

”Relocarea în noul spațiu este pasul firesc pe care îl facem ca să consolidăm poziționarea noastră de business: un punct de referință pentru toti iubitorii de bijuterii cu semnificație, dar și pentru următoarea etapă, bijuteriile din colecțiile de lux, cu diamante și pietre prețioase.” a declarat Malvina Cservenschi la lansarea Casei de bijuterii.

Brandul de bijuterii urmeaza o viziune foarte clară, atent gândita de Malvina Cservenschi încă din 2012: o călătorie a tradițiilor, simbolurilor și valorilor prin crearea de bijuterii unicat. Casa de Bijuterii Malvensky se află într-o adevărată bijuterie arhitecturală cu trei niveluri pe bulevardul Lascăr Catargiu. Terenul a aparținut cuplului Zoe Camaraseccu și Alexandru Zissu, rude ale familiei regale. Vila de lux a fost construită în 1910 după viziunea arhitectului Toma Dobrescu, educat la Paris, pentru familia Sofia Ioanid și Nicolae Gheorghiu - întemeietorul spitalului Filantropia din Capitală.

Pentru a păstra farmecul elegant și regal, în stil eclectic de inspirație franceză, multe elemente și decorațiuni originale au fost restaurate. De aceea, cladirea are și valoare arhitecturala și simbolica - unele elemente regăsite în decorul original au aparținut unui furnizor al Casei Regale din acea perioadă.

Printre serviciile premium oferite clienților brandului românesc se numără ședințele de consultanță în zona de bijuterii bespoke cu designerul Malvina Cservenschi, colecțiile de bijuterii cu diamante, spații speciale dedicate inelelor de logodna și verighetelor. Aceleați servicii de lux ți un tur virtual al Casei de bijuterii Malvensky se regăsesc și în spațiul online pe site-ul www.malvensky.com.

Citeste si:
Auchan va folosi un camion electric ușor pentru transportul mărfurilor în București
Auchan va folosi un camion electric ușor pentru transportul mărfurilor în București
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Malvina Cservenschi deschide Casa de Bijuterii Malvensky într-o vilă istorică din București, în urma unei investiții de 120.000 de euro