Lectură de 3 minute

08 Dec 2022 - Știri și Noutăți

Magiunul de Topoloveni a ajuns în Emiratele Arabe Unite: la ce târguri participă brandul

Cristina Marin

Abonează-te pe  

La începutul lunii decembrie 2022, magiunul din prune Topoloveni a dus gastronomia românească pe un alt continent, în Asia. Zilele acestea, magiunul de Topoloveni participă la două târguri internaÈ›ionale: „SIAL Middle East“ (Abu Dhabi, Emiratele Arabe Unite), între 6 È™i 8 decembrie, È™i „Food and Hotel Vietnam“, între 7 È™i 9 decembrie. PrezenÈ›a magiunului la cele două evenimente culinare internaÈ›ionale este susÈ›inută de Uniunea Europeană, prin programul „Discover European Treasures“, un proiect care îÈ™i propune promovarea produselor certificate la nivel european.

Sursa foto: Sonimpex Topoloveni

Pentru Sonimpex Topoloveni, compania care fabrică magiunul din prune Topoloveni È™i multe alte produse, toate 100% naturale, sfârÈ™itul de an a venit È™i cu un alt eveniment important: deschiderea la final de noiembrie a unui nou magazin propriu, în PiteÈ™ti, pe bulevardul Eroilor, nr. 2. Magazinul este cel de-al cincilea prin care Sonimpex Topoloveni face vânzare directă È™i vine să se adauge celor două magazine din BucureÈ™ti (de pe str. C. A. Rosetti, nr. 26 È™i blvd. Carol I, nr. 57), punctului de vânzare de la fabrica din Topoloveni (str. Maximilian Popovici, nr. 56) È™i magazinului online de pe www.magiun-sonimpex.ro.

Magazinele proprii Topoloveni au pe rafturi o mulțime de sortimente de magiunuri, dulcețuri, gemuri și alte alimente precum zacuscă, bulion sau sarmale de post.

În fiecare an È™i chiar în fiecare sezon, Topoloveni îÈ™i îmbogățeÈ™te gama. Doar în toamna lui 2022 compania a pus pe piață trei noi produse:

  • Supă cremă de roÈ™ii,
  • RoÈ™ii româneÈ™ti cuburi,
  • Fasole galbenă în saramură.

Există pe piață o mulÈ›ime de variante de mâncare. Și foarte puÈ›ine variante de hrană, adică alimente fără adaos de zahăr, fără E-uri, fără conservanÈ›i È™i fără aditivi. Pentru că nevoia de produse naturale È™i hrănitoare e mare, ne îmbogățim periodic gama, chiar È™i în anii mai dificili, ca 2022. Și asta în ciuda concurenÈ›ei neloiale cu care ne confruntăm de ani în È™ir È™i care, de fapt, face ca fiecare an să fie pentru noi unul complicat.

Bibiana Stanciulov, Director General Sonimpex Topoloveni

AbsenÈ›a zahărului adăugat din produsele dulci, o marcă a Sonimpex Topoloveni, a fost certificată anul acesta prin introducerea tuturor dulceÈ›urilor Topoloveni în Registrul NaÈ›ional al MenÈ›iunilor NutriÈ›ionale È™i de Sănătate, alături de magiunul din prune Topoloveni, care figurează în acest registru al Ministerului Sănătății încă din 2020.

Datorită conÈ›inutului 100% natural È™i procesării termice blânde, la temperaturi controlate, patru dintre cele mai cumpărate produse Topoloveni au fost încadrate anul trecut în categoria Nutri-Score A. DeÈ™i, la solicitarea Autorității NaÈ›ionale pentru ProtecÈ›ia Consumatorilor, sistemul de etichetare Nutri-Score a fost ameninÈ›at cu dispariÈ›ia de la data de 1 noiembrie 2022 È™i are în continuare un statut incert, consumatorii vor putea totuÈ™i să-l regăsească pe etichete cel puÈ›in până la 1 mai 2023.

Citeste si:
Târg cu produse tradiționale românești, în curtea Ministerului Agriculturii, în acest weekend
Târg cu produse tradiționale românești, în curtea Ministerului Agriculturii, în acest weekend

Sonimpex Topoloveni, Furnizor al Casei Regale a României, È™i-a propus să ofere soluÈ›ii pentru un stil de viață sănătos È™i echilibrat, punând pe piață exclusiv alimente funcÈ›ionale. Alte obiective importante ale companiei sunt să promoveze tradiÈ›ia culinară românească È™i să susÈ›ină economia locală, achiziÈ›ionând exclusiv fructe È™i legume româneÈ™ti.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri È™i Noutăți /  Magiunul de Topoloveni a ajuns în Emiratele Arabe Unite: la ce târguri participă brandul