Lectură de un minut

09 Feb 2022 - Știri și Noutăți

Magazinul online de vinuri WineDeals.ro plănuiește listarea gamei de accesorii: pahare, decantoare și frigidere

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Magazinul online de vinuri Winedeals.ro, cu peste 3.000 de vinuri și 7.000 de etichete, are în plan listarea gamei de accesorii în perioada următoare, de la pahare și decantoare, până la frigidere de vin și gadgeturi.

Platforma va integra noi tehnologii de e-commerce precum scan & buy, recomandări de produse similare, oferte săptămânale.

„Ca să fii relevant pe o piață atât de efervescentă cum este cea a vinurilor, trebuie să te asiguri că ai disponibile toate produsele, la prețuri foarte bune. Or noi asta vrem, să facem din WineDeals.ro locul de unde vrei să cumperi, cam oriunde te-ai afla, nu doar în România. Pentru început, țintim 4-5 țări anul acesta. Ideea este ca, odată intrat în comunitatea WineDeals.ro, să ai acces și la celelalte piețe. Pentru aceasta, lucrăm să oferim clienților care ne vizitează e-shopul o experiență ușoară, prețuri greu de învins, accesibilitate și livrare facilă”, declară Alex Dona, cofondator WineDeals.ro

Lansarea winedeals.ro vine după ce, în 2021, experții de la desprevin.ro au asamblat, împreună cu vinificatorul cramei Gîrboiu, un cupaj din Fetească Neagră, Syrah și Cabernet Sauvignon produs în 6.000 de sticle numerotate de mână.

WineDeals.ro este cel mai recent proiect parte dintr-un demers antreprenorial coordonat de Alex Dona și Marina Samoilă, care include și platforma editorială desprevin.ro ce propune pasionaților de vin o incursiune săptămânală în câte o cramă, prezentând interviuri, legende și cunoștințe despre oameni, locuri și vin. Magazinul online are o selecție de vinuri produse în Româniași produse de la cramele din Europa, dar și din țări precum Australia, America sau Noua Zeelandă.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Magazinul online de vinuri WineDeals.ro plănuiește listarea gamei de accesorii: pahare, decantoare și frigidere