Lectură de un minut

17 Jun 2024 - Știri și Noutăți

Magazinul monobrand HUGO BOSS de pe Calea Victoriei inaugurează secțiunea dedicată femeilor

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Începând cu această vară, magazinul monobrand HUGO BOSS de pe Calea Victoriei din București inaugurează secțiunea dedicată femeilor, aducând în prim-plan colecția BOSS Black. 
 

Sursa foto: HUGO BOSS

Noua colecție oferă o selecție completă de outfits pentru toate ocaziile într-o paletă de culori sofisticată și discretă. Forma și croiala hainelor de birou sunt redefinite pentru o Lady BOSS contemporană.

Costumul BOSS este reinventat într-o siluetă puternică și modernă, folosind nuanțe neutre, texturi ușoare și contraste între fluiditate și structură, opac și translucid. Această abordare proaspătă și ușor oversize este perfect adaptată sezonului de vară.

În magazin, serviciul de tailoring masculin și feminin oferă personalizarea pieselor achiziționate în funcție de necesitățile clientului.

Un mix de costume pentru birou, jachete, cămăși și rochii care conturează un echilibru subtil între eleganță și confort, aducând un aer contemporan și rafinat în garderoba fiecărei femei. Poți crea ușor aproape orice ținută într-un stil definit și elegant, adaugând variantele de seară ale sacourilor și rochiilor din selecția BOSS Black.

Nuanțele monocrome sunt completate în colecțiile de vară de accente lila și peach pentru a mixa outfitul ideal pentru tine, indiferent de ocazie.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Magazinul monobrand HUGO BOSS de pe Calea Victoriei inaugurează secțiunea dedicată femeilor