Lectură de un minut

14 Jun 2021 - Știri și Noutăți

Magazinul Harry Potter din New York s-a deschis oficial

Roxana Vasile

Abonează-te pe  

Magazinul Harry Potter din New York s-a deschis în mod oficial, cu un an mai târziu decât era planificat. Unitatea are o suprafață de 2.000 mp și găzduiește cea mai mare colecție a Harry Potter și Fantastic Beasts din întreaga lume.

Magazinul Harry Potter din New York, care se întinde pe trei etaje, este construit pe baza a aproximativ 15 teme diferite din lumea magiei.

Încă de la intrarea în magazin, clienții sunt întâmpinați de o interpretare a lui Felix Phoenix care privește din tavan. Figurina impresionantă cântărește 110 kg și este una dintre cele mai detaliate creații handmade, făcută cu scopul de a impresiona cumpărătorii. În total, magazinul are peste 100 de figurine decorative de acest fel, potrivit Retail Detail.

Pe lângă acestea, magazinul are și figurine autentice din seria Harry Potter.

Figurine autentice Harry Potter

Mai mult, o serie de tehnologii digitale au fost incluse în cadrul magazinului din New York. Spre exemplu, clienții vor putea găsi ,,cheile fermecate'' ale lui Harry Potter din aplicație, cu ajutorul cărora pot debloca videoclipuri. Astfel, pasionații se pot juca și două jocuri VR: 'Chaos at Hogwarts' and 'Wizards Take Flight'.

Deschiderea magazinului ar fi trebuit să aibă loc în 2020, însă pandemia de coronavirus a făcut acest lucru imposibil.

Sursa foto: Instagram, harrypotterny

Citeste si:
Schwarz Group, proprietarul Lidl și Kaufland, investește 200 de milioane de euro în extinderea online a celor două lanțuri de magazine
Schwarz Group, proprietarul Lidl și Kaufland, investește 200 de milioane de euro în extinderea online a celor două lanțuri de magazine
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Magazinul Harry Potter din New York s-a deschis oficial