Lectură de un minut

21 Nov 2018 - Știri și Noutăți

Magazinul de mobila Lems mai deschide doua unitati

Abonează-te pe  

Unul dintre cei mai mari producatori de mobila la nivel national, Lemet, anunta deschiderea a doua noi magazine la Bistrita si Iasi, cu o investitie cumulata de aproximativ 3,7 milioane lei, noteaza wall-street.ro.

 

Anul acesta Lems s-a extins cu trei unitati in zona Moldovei, dar si in Bistrita si Bucuresti- zona Militari. Cele doua noi unitati se remarca:

  • showroom-ul de mobila deschis la Bistrita Retail Park (langa Selgros) se intinde pe o suprafata de 900 metri patrati si a necesitat o investitie de circa 1,9 milioane lei
  • showroom-ul de mobila din Iasi (in apropiere de Moldoplast) are o suprafata de 1800 mp, aici investindu-se 1,8 milioane lei.

Adrian Rizea, director comercial Lems a completat: “In zona Moldovei am inregistrat un interes din ce in ce mai crescut pentru produsele noastre. Am ajuns, astfel, sa avem 14 magazine in Moldova si planurile de extindere continua. Geografia extinderii retelei noastre de magazine Lems este una complexa, intotdeauna gandita si planuita cu mult timp inainte. Cand deschidem un nou magazin tinem cont de cererea de pe piata zonala, de magazinele Lems pe care le avem deja in zona si de o serie de alti factori calculati cu rigoare. Este o ecuatie complexa, pe care o conturam de fiecare data foarte aprofundat si cu mare responsabilitate”.

In showroom-urile retelei de magazine de mobila Lems exista o gama diversificata de produse de creditare. Fabrica Lemet din com. Brebu, Prahova a fost infiintata in 1991, in prezent halele de productie si depozitare acopera o suprafata de peste 40.000 mp. Capacitatea actuala anuala de prelucrare a fabricilor de mobila Lemet este de aproximativ 3.500.000 de panouri tip PAL.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Magazinul de mobila Lems mai deschide doua unitati