Lectură de un minut

13 Jul 2016 - Știri și Noutăți

Locatia retailerului Altex din Piatra Neamt a fost reamenajata

Unul dintre cei mai mari retaileri de electrocasnice, electronice, IT, comunicatii si multimedia, Altex Romania, a modernizat locatia din Piatra Neamt. Incepand de vineri, 15 iulie, cumparatorii sunt asteptati sa descopere noua infatisare.

Locatia aflata in Piata Stefan cel Mare nr. 18 I a intrat intr-un proces de reamenajare recent si odata cu finalizarea acestuia, va asigura cumparatorilor acces mai usor si rapid la produsele expuse la raft. O plaleta variata de serivcii si produse este distribuita pe o suprafata de 1250 de metri patrati.

Dan Ostahie, CEO ALTEX a declarat: "Ne dorim sa oferim constant clientilor o gama cat mai larga de produse pentru nevoile lor, servicii de calitate, dar si un spatiu modern si primitor pentru o experienta de cumparare mai placuta. Acum, magazinul ALTEX din Piatra Neamt isi intampina clientii cu un aspect nou, modern si mai apropiat de asteptarile lor.

ALTEX a pregatit o serie de oferte cu ocazia redeschiderii magazinului din Piatra Neamt. Aveti mai jos o selectie a promotiilor:

 

• Televizor Samsung LED Smart full HD, diagonala de 80 cm, la numai 999,9 lei (pret la schimb cu un televizor vechi)

• Combina frigorifica ARCTIC, capacitate 291 litri, clasa energetica A+, la numai 799,9 lei (pret la schimb cu un electrocasnic vechi)

• Combina frigorifica Whirlpool NO Frost, volum 315 litri si clasa energetica A+, la numai 1.399,9 lei (pret la schimb cu un electrocasnic vechi)

 
 

Magazinul va fi deschis de luni pana duminica, in intervalul 9:00 si 18:00. Printre serviciile disponibile, magazinul ofera clientilor:

 

- posibilitatea de a accesa si solutii post-vanzare

- posibilitatea de returnare a produselor comercializate in maximum 31 de zile de la cumparare

- service

- garantie.

 

Prin reteaua nationala de 94 de magazine aflate in cele mai importante orase din tara si magazinul online www.altex.ro, ALTEX ofera clientilor un raport corect pret-calitate. Cumparatorii care gasesc produsele din gama ALTEX la preturi mai mici la alti retaileri specializati, atat online, cat si offline, primesc de doua ori diferenta.

 
Sursa foto MesagerulNeamt.ro.

Citeste mai departe: