Lectură de un minut

31 Jul 2018 - Știri și Noutăți

MacCoins - monede unice in lume, lansate de McDonald's si in Romania

Abonează-te pe  

In 2018 Big Mac, unul dintre cele mai iconice produse McDonald’s, implineste 50 de ani. Astfel, cu aceasta ocazie, McDonald’s lanseaza la nivel global o colectie de 6.2 milioane de monede in editie limitata – MacCoins. Aceste vor fi distribuite in restaurantele McDonald’s din peste 50 de tari din intreaga lume, iar Romania este una dintre tarile care s-au implicat in acest proiect la nivel global.

Monedele MacCoins vor fi impartite fanilor Big Mac, in limita stocului, in cadrul a trei evenimente din Bucuresti, Cluj si Constanta, dedicate aniversarii de 50 de ani a burgerului Big Mac si prin cateva actiuni-surpriza pe canalele de social media ale McDonald’s in Romania.

In plus, clientii vor putea primi cate un MacCoin si in restaurante, in limita stocului disponibil, la cumpararea unui meniu Big Mac.

Daniel Boaje, Director General Premier Restaurants Romania a completat: „In ultimii 23 de ani am vandut peste 70 de milioane de burgeri Big Mac in Romania si, inca de la deschiderea primului restaurant McDonald’s in tara noastra, Big Mac este unul dintre cele mai populare produse din meniu. De aceea, suntem mandri sa fim printre cele peste 50 de tari din toata lumea care au ocazia sa marcheze aniversarea de 50 de ani Big Mac prin oferirea monedelor in editie limitata MacCoins”.

Monedele MacCoin au fost lansate pentru a sarbatori cele cinci decenii din istoria burgerului. Cele cinci modele diferite sunt realizate din alama provenita din Statele Unite si reprezinta cate unul dintre cele cinci decenii din istoria Big Mac.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  MacCoins - monede unice in lume, lansate de McDonald's si in Romania