Lectură de un minut

20 Oct 2022 - Știri și Noutăți

Lidl România inaugurează un nou magazin în România

Cristina Marin

Abonează-te pe  

Lidl România inaugurează un magazin în Șimleu Silvaniei, județul Sălaj, pe data de 24 octombrie. Acesta este situat pe strada Tudor Vladimirescu, Nr.24. Odată cu deschiderea magazinului, se creează peste 15 locuri de muncă noi.

Sursa foto: Lidl

Noul magazin Lidl din Șimleu Silvaniei are o suprafață de vânzare de peste 1.340 m² și dispune de peste 90 de locuri de parcare. Orarul de funcționare va fi de luni până sâmbătă între 07:30 și 21:00, iar duminică între 08:00 și 19:00. Odată cu inaugurarea magazinului, se creează peste 15 locuri de muncă noi.

Prin utilizarea unor tehnologii avansate din domeniul construcțiilor şi în conformitate cu normele de protecție a mediului, noul magazin Lidl din Șimleu Silvaniei dispune de soluții și tehnologii moderne, care asigură standarde înalte de eficiență energetică.

Printre acestea se numără sistemul de iluminat LED, cu senzor de prezență și sistemele de recuperare a căldurii integrate în instalațiile de climatizare.

Retailerul Lidl Discount SRL, companie controlată direct de We International GMBH, a devenit liderul pieţei de retail alimentar după cel mai mare avans anual, nominal şi procentual din top 10 (de 3,1 miliarde de lei, respectiv 32%), la 12,9 miliarde de lei în 2020.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Lidl România inaugurează un nou magazin în România