Lectură de un minut

06 Dec 2022 - Știri și Noutăți

Lidl România inaugurează încă un magazin și creează 25 de locuri de muncă

Cristina Marin

Abonează-te pe  

Lidl continuă investițiile pe plan local prin inaugurarea unui nou magazin în orașul Adjud, județul Vrancea, pe data de 5 decembrie.

Sursa foto: Lidl

Acesta este situat pe strada Republicii, nr. 2A. Odată cu deschiderea magazinului, se creează peste 25 de noi locuri de muncă.

Noul magazin Lidl din Adjud are o suprafață de vânzare de peste 1.400 m² și dispune de 110 locuri de parcare. Orarul de funcționare va fi de luni până sâmbătă între 07:30 și 21:00, iar duminică între 08:00 și 19:00. Odată cu inaugurarea magazinului, se creează peste 25 de noi locuri de muncă.

Lidl optimizează constant formatul magazinelor, astfel încât să aibă un impact cât mai redus asupra mediului, dar și să ofere o experiență de cumpărături cât mai bună. Astfel, noul magazin Lidl din Adjud, situat pe strada Republicii, nr. 2A, înlocuiește o unitate situată la aceeași adresă, care a fost închisă pe data de 15 mai 2022, deoarece nu mai corespundea standardelor companiei în ceea ce privește sustenabilitatea și experiența pentru clienți.

Prin utilizarea unor tehnologii avansate din domeniul construcțiilor şi în conformitate cu normele de protecție a mediului, noul magazin Lidl din Adjud dispune de soluții și tehnologii moderne, care asigură standarde înalte de eficiență energetică. Printre acestea se numără sistemul de iluminat LED, cu senzor de prezență și sistemele de recuperare a căldurii integrate în instalațiile de climatizare.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Lidl România inaugurează încă un magazin și creează 25 de locuri de muncă