Lectură de un minut

20 Jun 2022 - Știri și Noutăți

Lidl România inaugurează două magazine, unul în București și în Prahova

Otilia Caloian

Abonează-te pe  

Lidl România inaugurează pe 23 iunie două magazine, unul în București și unul în Bucov, județul Prahova. Odată cu deschiderea acestor două magazine, s-au creat peste 40 de noi locuri de muncă.

Noul magazin Lidl din București se află pe Strada Intrarea Godeni, Nr. 6-8, iar cel din Bucov este situat pe Strada Tineretului, Nr. 2. Fiecare dintre cele două unități are o suprafață de vânzare de peste 1.300 m². De asemenea, unitatea Lidl din București dispune de peste 95 locuri de parcare, în timp ce magazinul Lidl din Bucov are peste 130 de locuri de parcare. Odată cu inaugurarea celor două magazine Lidl, au fost create peste 40 de noi locuri de muncă.

Orarul de funcționare al unității din București va fi următorul: între 7:00 și 22:00, de luni până sâmbătă, iar duminică, între 8:00 și 21:00. În Bucov, magazinul Lidl va funcționa între 7:00 și 22:00, de luni până sâmbătă, iar duminică, între 07:30 și 21:00.

Prin utilizarea unor tehnologii avansate din domeniul construcțiilor şi în conformitate cu normele de protecție a mediului, noile magazine Lidl din București și Bucov dispun de soluții și tehnologii moderne, care asigură standarde înalte de eficiență energetică. Printre acestea se numără sistemul de iluminat LED, cu senzor de prezență și sistemele de recuperare a căldurii integrate în instalațiile de climatizare.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Lidl România inaugurează două magazine, unul în București și în Prahova