Lectură de un minut

23 Nov 2018 - Știri și Noutăți

Lidl Romania mai deschide un magazin nou in Odorheiu Secuiesc

Abonează-te pe  

Pe 29 noiembrie Lidl inaugureaza un nou magazin nou in Odorheiu Secuiesc, unitatea fiind situata pe strada Bethlen Gabor, nr. 108.

Noul magazin va avea o suprafata de vanzare de peste 1.200 metri. Orarul de functionare va fi de luni pana sambata, intre 07:30 si 22:00, iar duminica intre 8:00 si 20:00.

Lidl isi dezvolta reteaua de magazine adoptand solutii pentru reducerea impactului asupra mediului inconjurator. Astfel, prin utilizarea unor tehnologii avansate din domeniul constructiilor si in conformitate cu normele de protectie a mediului, magazinul din Odorheiu Secuiesc dispune de solutii moderne, care asigura standarde inalte de eficienta energetica. In unitate sunt instalate sisteme de iluminat cu LED, cu senzor de prezenta si sisteme de recuperare a caldurii, integrate in instalatiile de ventilatie.

Deschiderea magazinului din Odorheiu Secuiesc ii asteapta pe clienti cu promotii si actiuni speciale. In ziua inaugurarii vor fi reduceri de peste 20% la articole nealimentare, dar si la cele alimentare, precum mezeluri, lactate, dulciuri si altele.

Inaugurarea unitatii continua strategia companiei de a oferi zilnic romanilor, in zone din imediata lor proximitate, produse de calitate la cel mai bun pret, intr-o larga varietate de sortimente. Lidl promoveaza cu consecventa colaborarea cu producatorii locali, multe dintre marcile de calitate comercializate in retea fiind produse in Romania.

Lidl, parte a grupului Schwarz, este una dintre companiile de top de pe piata de retail alimentar din Europa. Lidl este prezent in 30 de tari din intreaga lume si in prezent opereaza aproximativ 10.500 de magazine in 29 de tari la nivel mondial.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Lidl Romania mai deschide un magazin nou in Odorheiu Secuiesc