Lectură de un minut

30 Mai 2022 - Știri și Noutăți

Lidl România lansează o nouă colecție de 18 culori din plastilină Hey Clay

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Lidl România lansează din 30 mai noua colecție de plastilină Hey Clay, care cuprinde 18 culori diferite, prin care copiii vor putea modela legumele și fructele favorite, urmărind instrucțiunile din Cartea de idei, precum și din aplicația mobilă Hey Clay.

Cu ajutorul celor 18 culori diferite de plastilină Hey Clay, copiii pot modela 12 noi personaje inspirate din fructe și legume, precum: Căpșunica, Morcovel, Bănănel sau Ciupercel.

Noua colecție de plastilină Hey Clay va fi disponibilă în toate magazinele Lidl începând cu 30 mai. La cumpărături în valoare de minimum 70 lei, clienții Lidl vor primi un pliculeț cu plastilină Hey Clay ce conține o culoare surpriză.

Produsele participante la promoție, atât cele oferite gratuit cât și cele destinate vânzării (pliculeț cu plastilină, cartea de idei, cutia pentru colecționat și kit-ul pentru personaj surpriză) sunt disponibile în limita stocului în magazine.

Sursa foto: Captura video Lidl

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Lidl România lansează o nouă colecție de 18 culori din plastilină Hey Clay