Lectură de un minut

20 Dec 2017 - Știri și Noutăți

Lidl Romania incheie anul 2017 cu 220 de magazine

Abonează-te pe  

Anul acesta Lidl a inaugurat peste 15 noi unitati, in orase ca Timisoara, Bucuresti, dar si in localitati mai mici cum ar fi Calarasi sau Valenii de Munte. Ultimele deschideri sunt programate pentru Tulcea si Constanta.

Inaugurarile de final de an din 2017 sunt planificate pentru 21 decembrie, reteaua Lidl ajungand astfel la 220 de locatii.

Frank Wagner, Presedintele Consiliului de Conducere Lidl Romania a declarat: „2017 a fost un an foarte bun pentru noi, care ne-a adus si mai aproape de clientii nostri din intreaga tara. Am incercat sa venim in intampinarea nevoilor si asteptarilor acestora nu numai prin produsele pe care le punem la raft, ci si prin construirea mai multor magazine cu formate speciale, optimizate in functie de specificul zonei unde sunt situate. Mai mult, am deschis si unitati construite dupa un concept de design actualizat, prin care ne dorim sa imbunatatim experienta clientilor nostri la cumparaturi si sa cream un mediu de lucru care sa raspunda si mai bine nevoilor angajatilor nostri”.

Cele doua noi magazine se vor remarca prin faptul ca vor reprezenta:

  • primul magazin Lidl cu acoperis verde - se va deschide in Constanta
  • Primul magazin Lidl supraetajat - se va deschide in Tulcea; situat pe strada Victoriei, nr. 99

Pentru a optimiza procesul de distributie in contextul extinderii retelei de magazine, Lidl a demarat in 2017 constructiile celui de-al cincilea sediu logistic, situat in localitatea Cordun, in apropierea orasului Roman.

Citeste si:
La doar o săptămână distanță, Lidl mai deschide încă două magazine
La doar o săptămână distanță, Lidl mai deschide încă două magazine
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Lidl Romania incheie anul 2017 cu 220 de magazine