Lectură de un minut

13 Oct 2017 - Știri și Noutăți

Lidl Romania doneaza 55.000 euro cu ajutorul clientilor si angajatilor catre Fundatia LEADERS

Clientii si angajatii Lidl Romania au putut face donatii in magazinele din intreaga tara, in perioada iulie-septembrie, ocazie cu care au sustinut initiativele Fundatiei LEADERS. La finalul campaniei de donatii de la casele de marcat s-au strans 27.500 euro, suma suplimentata de retailer pentru un total de 55.000 euro.

In continuare, Lidl a demarat o noua campanie de strangere de fonduri pentru Organizatia Nationala Cercetasii Romaniei, demarata in perioada octombrie – decembrie 2017.

De-a lungul celor 5 ani de prezenta in Romania, sustinerea educatiei a fost unul dintre programele de responsabilitate sociala prioritare pentru Lidl. Campania de strangere de fonduri pentru Fundatia LEADERS a reprezentat o ocazie noua pentru clientii si angajatii Lidl de a sprijini formarea tinerilor. Astfel, cei 55.000 euro vor contribui la organizarea de cursuri practice de formare in leadership.

Din dorinta de a continua sprijinul acordat organizatiilor ce dezvolta proiecte de educare a tinerilor, Lidl lanseaza o noua campanie de donatii pentru perioada octombrie – decembrie 2017, de data asta dedicata Organizatiei Nationale Cercetasii Romaniei. Aceasta are ca misiune implicarea tinerilor intr-un proces educativ non-formal de invatare prin actiune, in urma caruia acestia devin actori responsabili in societatea romaneasca. Astfel, tinerii cercetasi isi dezvolta sentimentul de apartenenta la comunitate, a preocuparii fata de ceilalti si invata cum pot avea o contributie activa la schimbarile din societate.

 

Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Lidl Romania doneaza 55.000 euro cu ajutorul clientilor si angajatilor catre Fundatia LEADERS