Lectură de un minut

15 Sep 2017 - Știri și Noutăți

Lidl modernizeaza scoala din Bontida, localitatea unde se tine Electric Castle

Abonează-te pe  

Retailerul Lidl Romania a investit 70.000 euro in modernizarea scolii din Bontida din judetul Cluj, localitatea unde este gazduit festivalul Electric Castle, la care compania a fost partener strategic.

Compania Lidl a dezvoltat un proiect de modernizare a Scolii Gimnaziale din localitate, ca parte a strategiei sale de implicare in comunitatile locale. Proiectul de modernizare include dotarea claselor cu mobilier si amenajarea terenului de sport si a curtii institutiei de invatamant.

Participarea companiei in calitate de partener strategic la unul dintre cele mai mari festivaluri din Europa, Electric Castle, a fost legata in mod firesc de dorinta de a contribui la dezvoltarea comunitatii din localitatea ce a gazduit in fiecare an evenimentul muzical.

In cadrul acestui proiect, Lidl a investit 70.000 de euro pentru modernizarea unitatii de invatamant din comuna Bontida, astfel incat cei aproape 200 de elevi si prescolari sa se bucure de cele mai bune conditii in scoala. Astfel, toate clasele in care invata elevii, precum si cancelaria beneficiaza acum de mobilier si dotari noi. In plus, curtea scolii a fost pavata, iar terenul de sport a fost modernizat prin turnarea unei placi de beton si acoperirea suprafetei cu un material special, adecvat pentru orele de educatie fizica. Totodata, incepand cu acest an scolar, terenul de sport a fost echipat cu noi porti de fotbal.

Andi Vanca, PR Manager Electric Castle Festival: „Bontida e locul nostru de suflet 365 de zile din an, nu doar pe perioada Electric Castle. Faptul ca si alti parteneri ai festivalului s-au atasat de acest loc si de comunitatea de aici, atat de mult incat sa investeasca in viitorul ei, ne incanta. Am vazut reactia de pe fetele copiilor in prima zi de scoala si ne-am amintit de bucuria cu care traim cu totii prima zi din fiecare editie de festival".

Citeste si:
Lidl România inaugurează un nou magazin în București. Câte locuri de muncă vor fi create 
Lidl România inaugurează un nou magazin în București. Câte locuri de muncă vor fi create 
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Lidl modernizeaza scoala din Bontida, localitatea unde se tine Electric Castle