Lectură de 2 minute

20 Feb 2020 - Știri și Noutăți

Lidl majoreaza veniturile salariatilor

Abonează-te pe  

Incepand cu 1 martie 2020, cel mai mic venit brut oferit de Lidl in Romania va avea o medie lunara de peste 4.000 lei brut, adica aproximativ 2.500 lei net. Odata cu majorarea venitului minim, compania extinde si pachetul de beneficii si compensatii pentru toti angajatii, consolidandu-si astfel pozitia de lider in topul angajatorilor din retailul alimentar.

Printre cele mai atractive beneficii nou introduse se numara: o zi libera cu ocazia zilei de nastere, o zi suplimentara de concediu pentru cei care au o vechime mai mare de 5 ani in companie, precum si cresteri ale sporurilor speciale.

Prin toate aceste masuri, toti angajatii Lidl vor beneficia de cresteri ale venitului pe parcursul anului financiar 2020. In plus, anul acesta, compania va crea aproximativ 1.000 de noi locuri de munca in toata tara.

  • Incepand cu anul 2019, Lidl a introdus o treapta suplimentara de salarizare pentru lucratorii din magazine si depozite, astfel incat acestia au parte de cresteri salariale garantate in primii 4 ani de la angajare, in al patrulea an ajungand la un venit total de peste 4.700 lei brut.
  • In plus, din luna martie, compania dubleaza sporul pentru lucrul in zile de sarbatoare legala pentru toti angajatii eligibili.
  • Incepand cu anul 2020, Lidl ofera fiecarui membru al echipei o zi libera cu ocazia zilei de nastere, dar si o zi de concediu in plus celor cu o vechime mai mare de 5 ani in companie.
  • angajatii Lidl au printre cele mai multe zile libere din retailul alimentar. Numarul de zile de concediu acordate creste progresiv in primii ani de activitate in companie, ajungand astfel la un numar maxim de 27 de zile de concediu. In plus, Lidl este singurul retailer care ofera tuturor angajatilor din magazine 2 zile libere, atat de Craciun, cat si de Paste.

Beneficiile substantiale oferite, salariile peste media pietei si oportunitatile de dezvoltare profesionala au contribuit la pozitionarea Lidl ca lider in topul angajatorilor din retailul alimentar. Compania depune eforturi pentru a imbunatati constant pachetul de compensatii si beneficii oferite tuturor angajatilor, printre acestea numarandu-se asigurare privata de sanatate, asigurare de viata si oportunitati de dezvoltare profesionala.
Dezvoltarea angajatilor este o prioritate pentru Lidl, iar compania investeste constant in acest domeniu. Astfel, orice angajat din magazine, depozite sau sediile administrative are posibilitatea de a-si dezvolta cariera, inclusiv prin promovarea pe pozitii de management.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Lidl majoreaza veniturile salariatilor