Lectură de un minut

29 Jan 2019 - Știri și Noutăți

Lidl mai deschide un magazin in Timis

Abonează-te pe  

Lidl continua investitiile in Romania prin deschiderea unui magazin nou in Ghiroda, judetul Timis, pe data de 31 ianuarie. Noua unitate este situata pe Strada Lugojului, Nr. 95. Odata cu inaugurarea magazinului, se vor crea aproximativ 24 de noi locuri de munca.

Procesul de executie a noului magazin se afla in linie cu strategia de sustenabilitate care face parte din modelul de business Lidl, prin folosirea unor tehnologii avansate din domeniul constructiilor si in conformitate cu normele de protectie a mediului.

In continuarea demersurilor de dezvoltare durabila asumate de companie, Lidl adopta o serie de solutii si tehnologii moderne, care asigura standardele inalte de eficienta energetica. De exemplu, in unitate sunt instalate sisteme de iluminat cu LED, cu senzor de prezenta si sisteme de recuperare a caldurii, integrate in instalatiile de ventilatie.

Noua unitate din Ghiroda are o suprafata de vanzare de aproximativ 1.300 m² si dispune de aproximativ 150 de locuri de parcare. Orarul de functionare va fi de luni pana sambata, intre 07:30 si 22:00, iar duminica intre 8:00 si 20:00.
Odata cu inaugurarea magazinului, se vor crea aproximativ 24 de noi locuri de munca.
Deschiderea magazinului din Ghiroda, judetul Timis, ii asteapta pe clienti cu promotii si actiuni speciale. In ziua inaugurarii vor fi reduceri de peste 20% la articole nealimentare, dar si la cele alimentare, precum mezeluri, lactate, dulciuri si altele.
Inaugurarea unitatii continua strategia companiei de a oferi zilnic romanilor, in zone din imediata lor proximitate, produse de calitate la cel mai bun pret, intr-o larga varietate de sortimente. Lidl promoveaza cu consecventa colaborarea cu producatorii locali, multe dintre marcile de calitate comercializate in retea fiind produse in Romania.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Lidl mai deschide un magazin in Timis