Lectură de un minut

16 Nov 2018 - Știri și Noutăți

Lidl isi extinde reteaua si deschide inca doua magazine in Romania

Abonează-te pe  

Lidl continua investitiile in Romania si inaugureaza doua noi magazine in Iasi si Arad, pe data de 22 noiembrie. Noua unitate din Iasi este situata pe bulevardul Poitiers, nr. 6, iar cea din Arad pe strada Aurel Vlaicu, nr. 41-43.

Lidl isi dezvolta reteaua de magazine adoptand solutii pentru reducerea impactului asupra mediului inconjurator. Astfel, prin utilizarea unor tehnologii avansate din domeniul constructiilor si in conformitate cu normele de protectie a mediului, ambele magazine dispun de solutii si tehnologii moderne, care asigura standarde inalte de eficienta energetica. De exemplu, atat in magazinul din Iasi, cat si in cel din Arad sunt:

  • instalate sisteme de iluminat cu LED, cu senzor de prezenta si sisteme de recuperare a caldurii, integrate in instalatiile de ventilatie.
  • Lidl a amenajat o banda de decelerare si accelerare, iar pentru magazinul din Arad, Lidl a construit o strada noua, pe o suprafata aproximativa de 1.400 m².
Fiecare magazin are o suprafata de vanzare de aproximativ 1.300 metri patrati, magazinul din Iasi dispunand de aproximativ 120 de locuri de parcare, iar magazinul din Arad de 170. Odata cu deschiderea fiecarei unitati, se vor crea cate 20 de noi locuri de munca.
Orarul de functionare pentru unitatea din Iasi va fi de luni pana sambata, intre 7:30 si 22:00, iar duminica intre 8:00 si 21:00, iar pentru unitatea din Arad, de luni pana sambata, intre 7:30 si 22:00, iar duminica intre 8:00 si 20:00.
Deschiderea noilor magazine ii asteapta pe clienti cu promotii si actiuni speciale. In ziua inaugurarii vor fi reduceri de peste 20% la articole nealimentare, dar si la cele alimentare, precum mezeluri, lactate, dulciuri si altele.
Lidl, parte a grupului Schwarz, este prezent in 30 de tari din intreaga lume si opereaza aproximativ 10.500 de magazine si peste 150 de centre logistice in 28 de tari la nivel mondial.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Lidl isi extinde reteaua si deschide inca doua magazine in Romania