Lectură de 2 minute

28 Oct 2020 - Știri și Noutăți

Lidl inaugurează un nou magazin în Brașov, ce dispune de stație de încărcare pentru automobilele electrice

Angela Alexandru

Abonează-te pe  

Lidl inaugurează o locație nouă în județul Brașov. Magazinul va fi inaugurat pe 29 octombrie în municipiul Codlea și înlocuiește o unitate Lidl mai veche, situată la aceeași adresă. Noul magazin este localizat pe Strada Lungă, nr. 32.

Noul magazin Lidl are o suprafață de vânzare de 1.300 metri pătrți și dispune de 80 de locuri de parcare, precum și de o stație de încarcare pentru automobilele electrice, unde se vor putea alimenta câte două mașini simultan.

Orarul de funcționare a magazinului va fi de luni până sâmbătă, între 7:30 și 22:00, iar duminică între 8:00 și 20:00.

Noul magazin Lidl de pe Strada Lungă, nr. 32 înlocuiește o unitate situată la aceeași adresă, care a fost închisă în luna martie a acestui an, deoarece nu a mai corespuns standardelor companiei în ceea ce privește sustenabilitatea și experiența pentru clienți.

Prin utilizarea unor tehnologii avansate din domeniul construcțiilor şi în conformitate cu normele de protecție a mediului, noul magazin Lidl din Codlea dispune de soluții și tehnologii moderne, care asigură standarde înalte de eficiență energetică. Printre acestea se numără sistemul de iluminat LED, cu senzor de prezență, sistemele de recuperare a căldurii integrate în instalațiile de ventilație ori stația de încărcare pentru automobile electrice.

Pentru a limita răspândirea virusului SARS-CoV-2, pe baza recomandărilor oficiale ale autorităților, Lidl face o serie de recomandări pentru clienți, publicate atât online, cât și în incinta magazinelor. Printre cele mai importante recomandări se numără:

  • plata cu cardul bancar
  • evitarea zonelor aglomerate
  • atingerea doar a fructelor și legumelor pe care doresc să le cumpere
  • păstrarea distanței recomandate față de alte persoane

Lidl, parte a grupului Schwarz este prezent în 32 de țări din întreaga lume și în prezent operează aproximativ 11.200 de magazine și peste 200 de centre logistice în 29 de țări la nivel mondial. În România retailerul german are deschise peste 275 de magazine și 5 centre logistice.

Citeste si:
Mai e loc de încă un mall în București? Interviu cu CBRE România
Mai e loc de încă un mall în București? Interviu cu CBRE România
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Lidl inaugurează un nou magazin în Brașov, ce dispune de stație de încărcare pentru automobilele electrice