Lectură de un minut

22 Mar 2021 - Știri și Noutăți

Lidl inaugurează două magazine noi, în Timișoara și în Iași

Andra Imbrea

Abonează-te pe  

Lidl România continuă investiÈ›iile pe plan local prin inaugurarea a două magazine noi pe data de 25 martie: unul în oraÈ™ul TimiÈ™oara È™i celălalt în oraÈ™ul IaÈ™i. Ambele unități dispun de câte o staÈ›ie de încărcare pentru automobilele electrice.

Noul magazin Lidl din TimiÈ™oara este situat pe Calea Torontalului, Nr. 106, iar cel din IaÈ™i se află pe Șoseaua Moara de Foc, Nr. 2. Fiecare dintre cele două unități are o suprafață de vânzare de aproximativ 1.300. De asemenea, unitatea Lidl din TimiÈ™oara dispune de peste 140 de locuri de parcare, în timp ce magazinul Lidl din IaÈ™i are peste 130 de locuri de parcare. În plus, cele două magazine dispun de câte o staÈ›ie de încărcare pentru automobilele electrice, unde se vor putea alimenta câte două maÈ™ini simultan.

Lidl optimizează constant formatul magazinelor, astfel încât să aibă un impact cât mai redus asupra mediului, dar È™i să ofere clienÈ›ilor săi o experiență de cumpărături cât mai bună. Astfel, magazinul Lidl din oraÈ™ul IaÈ™i, de pe Șoseauna Moara de Foc, Nr. 2, înlocuieÈ™te o unitate situată pe Strada Niciman, Nr. 2, care urmează să fie închisă pe data de 24 martie 2021, deoarece nu mai corespunde standardelor companiei în ceea ce priveÈ™te sustenabilitatea È™i experienÈ›a pentru clienÈ›i.

Prin utilizarea unor tehnologii avansate din domeniul construcÈ›iilor È™i în conformitate cu normele de protecÈ›ie a mediului, noile magazine Lidl din TimiÈ™oara È™i IaÈ™i dispun de soluÈ›ii È™i tehnologii moderne, care asigură standarde înalte de eficiență energetică. Printre acestea se numără sistemul de iluminat LED, cu senzor de prezență, sistemele de recuperare a căldurii integrate în instalaÈ›iile de ventilaÈ›ie, ori staÈ›ia de încărcare pentru automobile electrice.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri È™i Noutăți /  Lidl inaugurează două magazine noi, în TimiÈ™oara È™i în IaÈ™i