Lectură de un minut

10 Jul 2019 - Știri și Noutăți

Lidl inaugureaza al doilea magazin din Buzau

Abonează-te pe  

Lidl continua investitiile in Romania prin deschiderea unui magazin nou in Buzau, pe data de 11 iulie. Noua unitate este situata pe Calea Eroilor, Nr. 3 si dispune de o suprafata de vanzare de circa 1.300 metri patrati. Odata cu inaugurarea magazinului, se vor crea aproximativ 25 de noi locuri de munca.

Procesul de executie a noului magazin se afla in linie cu strategia de sustenabilitate care face parte din modelul de business Lidl, prin folosirea unor tehnologii avansate din domeniul constructiilor si in conformitate cu normele de protectie a mediului. Astfel, in continuarea demersurilor de dezvoltare durabila asumate de companie, Lidl adopta o serie de solutii si tehnologii moderne, care asigura standardele inalte de eficienta energetica.

Noua unitate din Buzau are o suprafata de vanzare de aproximativ 1.300 metri patrati si dispune de peste 130 de locuri de parcare. Orarul de functionare va fi de luni pana sambata, intre 07:30 si 22:00, iar duminica intre 08:00 si 20:00. Odata cu inaugurarea magazinului, se vor crea aproximativ 25 de noi locuri de munca.

Deschiderea unitatii din Buzau ii asteapta pe clienti cu promotii si actiuni speciale. In ziua inaugurarii vor fi reduceri de peste 20% la articole nealimentare, dar si la cele alimentare, precum mezeluri, lactate, dulciuri si altele.
Inaugurarea acestui magazin continua strategia companiei de a oferi zilnic romanilor, in zone din imediata lor proximitate, produse de calitate la cel mai bun pret, intr-o larga varietate de sortimente. Lidl promoveaza cu consecventa colaborarea cu producatorii locali, multe dintre marcile de calitate comercializate in retea fiind produse in Romania.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Lidl inaugureaza al doilea magazin din Buzau