Lectură de un minut

06 Aug 2019 - Știri și Noutăți

Lidl inaugureaza al 31-lea magazin din Capitala

Lidl continua investitiile in Romania prin deschiderea unui magazin nou in Bucuresti, pe data de 8 august, ajungand astfel la 31 de magazine in Capitala. Noua unitate este situata pe Strada Bratarii, Nr. 2 si dispune de o suprafata de vanzare de aproximativ 1.300 m². Odata cu inaugurarea magazinului, se vor crea aproximativ 25 de noi locuri de munca.

Procesul de executie a noului magazin se afla in linie cu strategia de sustenabilitate care face parte din modelul de business Lidl, prin folosirea unor tehnologii avansate din domeniul constructiilor si in conformitate cu normele de protectie a mediului. In continuarea demersurilor de dezvoltare durabila asumate de companie, Lidl adopta o serie de solutii si tehnologii moderne, care asigura standardele inalte de eficienta energetica. De exemplu, in unitate sunt instalate sisteme de iluminat cu LED, cu senzor de prezenta si sisteme de recuperare a caldurii, integrate in instalatiile de ventilatie.

Noua unitate din Bucuresti are o suprafata de vanzare de aproximativ 1.300 metri patrati si dispune de peste 135 de locuri de parcare. Orarul de functionare va fi de luni pana sambata, intre 07:30 si 22:00, iar duminica intre 08:00 si 20:00.
 
Odata cu inaugurarea magazinului, se vor crea aproximativ 25 de noi locuri de munca.
 
Inaugurarea noului magazin continua strategia companiei de a oferi zilnic romanilor, produse de cea mai buna calitate la cel mai bun pret, prin actiuni simple si sustenabile. Lidl promoveaza cu consecventa colaborarea cu producatorii locali, multe dintre marcile de calitate comercializate in retea fiind produse in Romania.
 

Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Lidl inaugureaza al 31-lea magazin din Capitala