Lectură de un minut

08 Dec 2022 - Știri și Noutăți

Lidl își extinde rețeaua prin inaugurarea încă unui magazin în România

Cristina Marin

Abonează-te pe  

Lidl inaugurează un magazin în orașul Botoșani, pe data de 12 decembrie. Acesta este situat pe strada Șoseaua Iașului, nr. 29. Odată cu deschiderea magazinului, se creează peste 20 de noi locuri de muncă.

Sursa foto: Lidl

Noul magazin Lidl din Botoșani are o suprafață de vânzare de peste 1.400 m² și dispune de peste 135 de locuri de parcare. Orarul de funcționare va fi de luni până sâmbătă între 07:30 și 21:00, iar duminică între 08:00 și 19:00. Odată cu inaugurarea magazinului, se creează peste 20 de noi locuri de muncă.

Prin utilizarea unor tehnologii avansate din domeniul construcțiilor şi în conformitate cu normele de protecție a mediului, noul magazin Lidl din Botoșani dispune de soluții și tehnologii moderne, care asigură standarde înalte de eficiență energetică. Printre acestea se numără sistemul de iluminat LED, cu senzor de prezență și sistemele de recuperare a căldurii integrate în instalațiile de climatizare.

Inaugurarea magazinului Lidl din Botoșani continuă strategia companiei de a oferi zilnic românilor produse de cea mai bună calitate la cel mai bun preț, într-o largă varietate de sortimente.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Lidl își extinde rețeaua prin inaugurarea încă unui magazin în România