Lectură de 2 minute

24 Nov 2020 - Știri și Noutăți

Lidl dublează prima de Crăciun și oferă angajaților asigurare de viață care acoperă și Covid-19

Andra Imbrea

Abonează-te pe  

Lidl extinde beneficiile pentru angajații săi, odată cu lansarea unei noi campanii de brand de angajator. Astfel, Lidl oferă acum o nouă asigurare de viață, care acoperă și tratamentul pentru Covid-19, și dublează valoarea primelor de Crăciun.

În luna septembrie a acestui an, retailerul a introdus o asigurare de viață care acoperă atât cazurile de accident, cât și cele de îmbolnăvire și care este valabilă oriunde în lume. Totodată, retailerul a introdus în asigurarea pe care le-o oferă angajaților săi, servicii speciale care au acoperire și în cazul îmbolnăvirii ca urmare a infectării cu virusul SARS – CoV-2.

Mai mult, în luna decembrie a acestui an, retailerul va dubla prima de Crăciun și va oferi 800 de lei pentru angajații cu o vechime mai mare de 6 luni în companie și 400 de lei pentru cei care lucrează de mai puțin de 6 luni, în semn de mulțumire și apreciere pentru dedicarea de care au dat dovadă și în acest an.Totodată, la aceste beneficii se adaugă în luna decembrie și cadouri de Moș Nicolae pentru angajații care au copii cu vârsta de până la 14 ani.

Investiția totală a retailerului în aceste prime de Sărbători pentru echipa Lidl este de peste 11 milioane de lei. Prezent în România cu peste 260 de magazine, Lidl continuă creșterea și în anul financiar 2019-2020, pentru care raportează o cifră de afaceri de peste 10 miliarde de lei și anunță că va deveni cel mai mare retailer de pe piață, depășindu-i pe francezii de la Carrefour, dar și pe „sora” Kaufland, compania care face parte tot din grupul Schwarz. În cadrul unui interviu, Frank Wagner, CEO-ul Lidl, ne-a vorbit despre deschiderile de noi magazine din perioada următoare, dar și de procesul de recrutare și obiceiuri de consum.

Lidl, parte a grupului Schwarz, cu sediul central în Neckarsulm, este una dintre companiile de top de pe piața de retail alimentar din Europa. Lidl este prezent în 32 de țări din întreaga lume și în prezent operează aproximativ 11.200 de magazine și peste 200 de centre logistice în 29 de țări la nivel mondial.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Lidl dublează prima de Crăciun și oferă angajaților asigurare de viață care acoperă și Covid-19