Lectură de un minut

22 Jan 2021 - Știri și Noutăți

Lidl continuă extinderea rețelei și deschide primul magazin din orașul Băicoi

Angela Alexandru

Lidl continuă investițiile pe piața locală prin inaugurarea primului său magazin din orașul Băicoi, județul Prahova. Noua unitate este situată pe strada Republicii, nr. 243 și dispune de stație de încărcare pentru automobilele electrice.

Noul magazin Lidl din Băicoi are o suprafață de vânzare de peste 1.300 metri pătrați și dispune de aproximativ 140 de locuri de parcare, precum și de o stație de încărcare pentru automobilele electrice, unde se vor putea alimenta câte două mașini simultan.

Odată cu deschiderea magazinului, se vor crea 25 de noi locuri de muncă.

Lidl optimizează constant formatul magazinelor, astfel încât să aibă un impact cât mai redus asupra mediului, dar și să ofere o experiență de cumpărături cât mai bună. Prin utilizarea unor tehnologii avansate din domeniul construcțiilor şi în conformitate cu normele de protecție a mediului, noul magazin Lidl din Băicoi dispune de soluții și tehnologii moderne, care asigură standarde înalte de eficiență energetică. Printre acestea se numără sistemul de iluminat LED, cu senzor de prezență, sistemele de recuperare a căldurii integrate în instalațiile de ventilație ori stația de încărcare pentru automobile electrice.

Lidl, parte a grupului Schwarz, cu sediul central în Neckarsulm, este una dintre companiile de top de pe piața de retail alimentar din Europa. Lidl este prezent în 32 de țări din întreaga lume și în prezent operează aproximativ 11.200 de magazine și peste 200 de centre logistice în 29 de țări la nivel mondial.

Citeste si:
Notino, afaceri de 563 de milioane de euro, dintre 45 mil. pe plan local. Parfumurile reprezintă jumătate din vânzări

În prezent, Lidl are aproximativ 310.000 de angajați, dintre care peste 8000 în România, unde retailer-ul german are deschise peste 280 de magazine și 5 centre logistice.

Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Lidl continuă extinderea rețelei și deschide primul magazin din orașul Băicoi