Lectură de 2 minute

02 Jun 2020 - Știri și Noutăți

Lidl deschide primul magazin din localitatea Domnești, județul Ilfov

Anca Olteanu

Lidl inaugurează primul magazin din localitatea Domnești, județul Ilfov, pe data de 4 iunie. Noua unitate, situată pe strada Comerțului, nr. 19A, are o suprafață de vânzare de aproximativ 1.300 m² și dispune de peste 180 de locuri de parcare. Odată cu deschiderea magazinului, se vor crea peste 20 de noi locuri de muncă, potrivit unui comunicat de presă.

Orarul de funcționare al magazinului va fi de luni până sâmbătă, între 7:00 și 22:00, iar duminica între 8:00 și 20:00, potrivit unui comunicat de presă.

Noul magazin Lidl din Domnești dispune de soluții și tehnologii moderne, care asigură standarde de eficiență energetică. Printre acestea se numără sistemul de iluminat LED, cu senzor de prezență și sistemele de recuperare a căldurii integrate în instalațiile de ventilație.

În noul magazin din Domnești se vor aplica măsurile împotriva răspândirii virusului SARS-CoV-2 luate de retailer în rețeaua din România. Printre acestea se numără:

  • montarea unor panouri transparente de protecție la casele de marcat,
  • limitarea numărului de clienți care pot intra în același timp în magazin,
  • montarea de dozatoare cu soluție dezinfectantă pentru clienți și dezinfectarea constantă a zonelor intens tranzitate și obiectelor expuse (exemplu: toaletele, intrările și ieșirile, vitrinele frigorifice, cărucioarele și coșurile de cumpărături, benzile și POS-urile de la casele de marcat etc.).

Recomandările Lidl pentru clienți

În plus, pe baza recomandărilor oficiale ale autorităților, Lidl face o serie de recomandări pentru clienți, publicate atât online, cât și în incinta magazinelor. Printre cele mai importante recomandări se numără:

Citeste si:
Irina Stăncescu, Pain Plaisir: Vizăm dezvoltarea afacerii prin noi locații „aproape de casă”
  • plata cu cardul bancar,
  • evitarea zonelor aglomerate,
  • atingerea doar a fructelor și legumelor pe care doresc să le cumpere
  • păstrarea distanței recomandate față de alte persoane.
  • Pentru a-i ajuta pe clienții care stau la coadă să păstreze distanța recomandată față de cei din jurul lor, și în noile magazine Lidl din Craiova și Bragadiru se găsesc indicatoare pe podea în zona caselor de marcat. În același timp, pentru a limita răspândirea virusului SARS-CoV-2, Lidl face apel la solidaritatea clienților pentru a respecta la rândul lor atât recomandările autorităților, cât și măsurile individuale de prevenție în timpul cumpărăturilor.

Lidl, parte a grupului Schwarz, cu sediul central în Neckarsulm, este una dintre companiile de pe piața de retail alimentar din Europa. Lidl este prezent în 32 de țări din întreaga lume și în prezent operează aproximativ 10.800 de magazine și peste 160 de centre logistice în 29 de țări la nivel mondial. În prezent, Lidl are aproximativ 287.000 de angajați, dintre care peste 7.500 în România, unde retailer-ul german are deschise 270 de magazine și 5 centre logistice.

Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Lidl deschide primul magazin din localitatea Domnești, județul Ilfov