Lectură de un minut

11 Mar 2019 - Știri și Noutăți

Lidl deschide primul magazin din Huedin

Abonează-te pe  

Lidl continua investitiile in Romania si deschide un nou magazin pe 14 martie, primul din Huedin, judetul Cluj. Noua unitate, prima din oras, este situata pe Str. Aurel Munteanu la nr. 3-7. 

Odata cu inaugurarea magazinului, se vor crea aproximativ 20 de noi locuri de munca.

Procesul de executie a noului magazin se afla in linie cu strategia de sustenabilitate care face parte din modelul de business Lidl, prin folosirea unor tehnologii avansate din domeniul constructiilor si in conformitate cu normele de protectie a mediului. Astfel, in continuarea demersurilor de dezvoltare durabila asumate de companie, Lidl adopta o serie de solutii si tehnologii moderne, care asigura standardele inalte de eficienta energetica. De exemplu, in unitate sunt instalate sisteme de iluminat cu LED, cu senzor de prezenta si sisteme de recuperare a caldurii, integrate in instalatiile de ventilatie.

Noua unitate din Huedin are o suprafata de vanzare de peste 1.300 metri patrati si dispune de aproximativ 100 de locuri de parcare. Orarul de functionare va fi de luni pana sambata, intre 07:30 si 22:00, iar duminica intre 08:00 si 20:00.
Deschiderea unitatii din Huedin, judetul Cluj, ii asteapta pe clienti cu promotii si actiuni speciale. In ziua inaugurarii vor fi reduceri de peste 20% la articole nealimentare, dar si la cele alimentare, precum mezeluri, lactate, dulciuri si altele.
Lidl, parte a grupului Schwarz, cu sediul central in Neckarsulm, este una dintre companiile de top de pe piata de retail alimentar din Europa. Lidl are aproximativ 260.000 de angajati, dintre care peste 5.500 in Romania, unde retailer-ul german are deschise peste 220 de magazine si 4 centre logistice.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Lidl deschide primul magazin din Huedin