Lectură de un minut

25 Jul 2016 - Știri și Noutăți

Lidl inaugureaza pe 28 iulie inca un magazin in Bucuresti

O noua unitate comerciala va fi inaugurata de Lidl, in Bucuresti. A 21-a locatie din Capitala va fi situata in cartierul Rahova, pe strada Teius.

 

 

 

Cu o suprafata de vanzare de 1200 de metri patrati, locatia va pune la dispozitie aproape 100 de locuri de parcare clientilor.

Programul de functionare al noului magazin va fi de luni pana sambata intre 7:30 - 22:00 si duminica intre 8:00 - 21:00.

Deschiderea noii unitati aduce activitati promotionale pentru cumparatori. Astfel, vor fi reduceri de pana la 20% la produsele nealimentare (obiecte de casa, imbracaminte) sau alimentare (mezeluri, branzeturi, lactate, dulciuri). In prima saptamana a inaugurarii magazinului, clientii vor avea ocazia sa deguste produse promovate in cadrul Bucatariei Lidl.

Citeste si:
Rebranding: PENNY Market devine PENNY. Pentru 2020 sunt planificate 75 de remodelări PENNY. și până la 25 de magazine noi

Un magazin Lidl se inchide, un altul se inchide. Doar provizoriu. Locatia situata pe bulevardul Iuliu Maniu va fi inchisa pana pe 18 august, aceasta intrand intr-un proces de remodernizare.

In urma lucrarilor de reamenajare magazinul va avea un aspect modern si grupele de marfa vor fi aranjate astfel incat sa usureze gasirea produselor pentru care exista interes. Printre imbunatatirile aduse magazinului sunt incluse si beneficii pentru angajati, acestia urmand sa se bucure de un nou concept mai practic al zonei pentru personal.

 
 

Magazinele Lidl din vecinatate sunt situate pe bulevardul Timisoara, nr. 42C si pe Strada Sergent Nutu Ion, nr. 12.

 

Citeste si:
Lidl începe înscrierile la Școala de Carte și Meserii, pentru absolvenții de gimnaziu care doresc să lucreze în retail
Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Lidl inaugureaza pe 28 iulie inca un magazin in Bucuresti