Lectură de un minut

17 Dec 2018 - Știri și Noutăți

Lidl deschide inca un magazin in Brasov

Abonează-te pe  

Lidl continua investitiile in Romania prin inaugurarea unui magazin nou in Brasov, pe data de 20 decembrie. Noua unitate este situata pe strada Spicului, nr. 5. Odata cu inaugurarea magazinului, se vor crea aproximativ 25 de noi locuri de munca.

Ca parte a strategiei sale de sustenabilitate, Lidl isi dezvolta reteaua de magazine adoptand solutii pentru reducerea impactului asupra mediului inconjurator.

Astfel, prin utilizarea unor tehnologii avansate din domeniul constructiilor si in conformitate cu normele de protectie a mediului, magazinul din Brasov dispune de solutii si tehnologii moderne, care asigura standarde inalte de eficienta energetica. In unitate sunt instalate sisteme de iluminat cu LED, cu senzor de prezenta si sisteme de recuperare a caldurii, integrate in instalatiile de ventilatie.

Noul magazin din Brasov are o suprafata de vanzare de peste 1.300 metri patrati si dispune de aproximativ 140 de locuri de parcare. Orarul de functionare va fi de luni pana sambata, intre 07:30 si 21:30, iar duminica intre 8:30 si 20:00. Odata cu inaugurarea magazinului, se vor crea aproximativ 25 de noi locuri de munca.
Deschiderea magazinului din Brasov ii asteapta pe clienti cu promotii si actiuni speciale. In ziua inaugurarii vor fi reduceri de peste 20% la articole nealimentare, dar si la cele alimentare, precum mezeluri, lactate, dulciuri si altele.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Lidl deschide inca un magazin in Brasov