Lectură de un minut

31 Aug 2021 - Știri și Noutăți

Lidl continuă procesul de expansiune și deschide un magazin în Sibiu

Roxana Vasile

Abonează-te pe  

Lidl continuă investițiile în România și va deschide un alt magazin în Sibiu, pe data de 2 septembrie și oferă 20 de noi locuri de muncă. Magazinul este situat pe strada Rusciorului, Nr. 2 și dispune de stație de încărcare pentru automobilele electrice.

Noul magazin Lidl din Sibiu are o suprafață de vânzare de peste 1.300 m². Unitatea dispune de peste 120 de locuri de parcare, precum și de o stație de încărcare pentru automobilele electrice, unde se vor putea alimenta câte două mașini simultan.

Program de funcționare

Orarul de funcționare a magazinului va fi de luni până sâmbătă, între 7:30 și 22:00, iar duminică între 8:00 și 20:00. Noul magazin dispune de soluții și tehnologii moderne, care asigură standarde înalte de eficiență energetică. Printre acestea se numără sistemul de iluminat LED, cu senzor de prezență și sistemele de recuperare a căldurii integrate în instalațiile de climatizare, ori stația de încărcare pentru automobile electrice.

Inaugurarea magazinului Lidl din Sibiu continuă strategia companiei de a oferi zilnic românilor produse într-o largă varietate de sortimente la un preț accesibil și colaborează cu producătorii lcoali, multe dintre mărcile de calitate comercializate în rețea fiind produse în România.

În 2020, discounterul Lidl a detronat Kaufland în clasamentul celor mai mari retaileri alimentari, după ce a raportat o cifră de afaceri de 12,8 miliarde de lei, cu doar 27 de milioane de lei mai mult decât sora sa.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Lidl continuă procesul de expansiune și deschide un magazin în Sibiu