Lectură de un minut

19 Apr 2019 - Știri și Noutăți

Lidl a inaugurat primul magazin din Jimbolia

Lidl continua investitiile in Romania prin deschiderea unui magazin nou in Jimbolia, judetul Timis, pe data de 18 aprilie. Noua unitate, prima din orasul Jimbolia, este situata pe Str. Timisoarei, Nr. 297. Odata cu inaugurarea magazinului, se vor crea aproximativ 20 de noi locuri de munca.

Procesul de executie a noului magazin se afla in linie cu strategia de sustenabilitate care face parte din modelul de business Lidl, prin folosirea unor tehnologii avansate din domeniul constructiilor si in conformitate cu normele de protectie a mediului. Astfel, in continuarea demersurilor de dezvoltare durabila asumate de companie, Lidl adopta o serie de solutii si tehnologii moderne, care asigura standardele inalte de eficienta energetica. De exemplu, in unitate sunt instalate sisteme de iluminat cu LED, cu senzor de prezenta si sisteme de recuperare a caldurii, integrate in instalatiile de ventilatie.

Noua unitate din Jimbolia are o suprafata de vanzare de peste 1.300 metri patrati si dispune de aproximativ 90 de locuri de parcare. Orarul de functionare va fi de luni pana sambata, intre 08:00 si 21:00, iar duminica intre 09:00 si 19:00. Odata cu inaugurarea magazinului, se vor crea aproximativ 20 de noi locuri de munca.
Deschiderea unitatii din Jimbolia, judetul Timis, ii asteapta pe clienti cu promotii si actiuni speciale. In ziua inaugurarii vor fi reduceri de peste 20% la articole nealimentare, dar si la cele alimentare, precum mezeluri, lactate, dulciuri si altele.
 
 
Inaugurarea acestui magazin continua strategia companiei de a oferi zilnic romanilor, in zone din imediata lor proximitate, produse de calitate la cel mai bun pret, intr-o larga varietate de sortimente. Lidl promoveaza cu consecventa colaborarea cu producatorii locali, multe dintre marcile de calitate comercializate in retea fiind produse in Romania.
 

Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Lidl a inaugurat primul magazin din Jimbolia