Lectură de 2 minute

14 Jul 2023 - Știri și Noutăți

Levi's a lansat colecția Radical Love, dedicată comunității LGBTQIA+

Mădălina Dinu

Abonează-te pe  

Levi's a dezvăluit colecția Radical Love, în luna iunie, pentru a aduce un omagiu comunității LGBTQIA+. Disponibilă acum pe site-ul Levi's și în magazinele selectate, colecția amintește, de asemenea, de grupurile din anii '70 și '90, a căror energie a adus o contribuție în mișcarea pentru drepturile homosexualilor și reflectă impulsul tinerilor queer și trans de astăzi.
 

Sursa foto: Unsplash

Colecția include o vestă din denim mov, pantaloni scurți largi, un tricou muscle și o rochie din plasă. De asemenea, este prezentat și o pereche de jeanși drepți 501, disponibili în negru și indigo deschis. O jachetă neagră din denim este brodată cu soarele și luna și cu fraza Radical Love. Acest mesaj apare, de asemenea, pe un tricou, o geantă și o pălărie, notează pinkermoda.com.

În întreaga colecție, pot fi observate detalii precum etichete curcubeu și manșete de picior împodobite cu pietre prețioase.

Campania care însoțește colecția evidențiază expresia de sine ca un spectru, non-binar și fluid. Ea subliniază întrebarea: Cum te arăți? Aceasta prezintă diverși membri ai comunității LGBTQIA+ din Los Angeles, New York, Mexic și Londra în mediul lor cotidian.

Pride Retro

Noua colecție Levi's Pride a fost lansată la puțin timp după lansarea colecției Pride Retro a Dockers, o marcă afiliată a companiei Levi's. Colecția de cinci piese a inclus două tricouri, un maiou, un pulover cu guler și pantaloni scurți în culorile kaki caracteristice mărcii.

Unele modele sunt decorate cu grafică multicoloră și simboluri brodate în limbajul american al semnelor pentru pace și I love you.

Întreaga colecție poate fi văzută AICI.

Levi's vinde și articole sportive

În 2021, producătorul de blugi Levi`s a cumpărat brandul american Beyond Yoga, fără a dezvălui suma de bani oferită și, astfel, a intrat pe piața de echipamente sportive, aflată în creștere rapidă, scrie retaildetail.eu.

Citeste si:
Val de disponibilizări în 2024: cine sunt marii retaileri care renunță la angajați pentru a reduce cheltuieli
Val de disponibilizări în 2024: cine sunt marii retaileri care renunță la angajați pentru a reduce cheltuieli

Beyond Yoga vinde rochii și salopete, pe lângă haine de sport și îmbrăcăminte casual pentru femei. Levi`s a dorit ca brandul să opereze ca o divizie individuală de business.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Levi's a lansat colecția Radical Love, dedicată comunității LGBTQIA+