Lectură de un minut

26 Nov 2019 - Știri și Noutăți

Leroy Merlin te invita sa reutilizezi bradul de Craciun

LEROY MERLIN demareaza la nivel national campania de reutilizare a brazilor naturali de Craciun achizitionati din reteaua proprie de magazine. Romanii sunt incurajati sa returneze brazii uscati pentru a fi transformati in combustibili ecologici si ingrasamant natural. 

Retailerul francez este singurul jucator din piata de bricolaj care deruleaza o campanie de responsabilizare sociala prin care sustine reutilizarea brazilor. Dupa perioada sarbatorilor de iarna, romanii sunt incurajati sa nu arunce bradul uscat, ci sa-l duca in magazin. Pentru fiecare brad returnat, clientii sunt rasplatiti cu un voucher de cumparaturi in valoare de 25 lei. 

Aceasta campanie face parte din seria actiunilor de dezvoltare durabila derulate de catre companiile care fac parte din grupul ADEO, sub sloganul „-20% impact CO2 pana in 2025”. Ne dorim sa contribuim la scaderea numarului de brazi aruncati atunci cand devin inutili si sa educam clientii cu privire la utilizarea lemnului in maniera responsabila. Alaturi de aceasta initiativa, LEROY MERLIN sustine protejarea industriei lemnului din Romania prin actiuni de impadurire care au devenit o traditie pentru noi.” – a declarat Frederic Lamy, CEO LEROY MERLIN Romania. 
 
 
In luna ianuarie 2019, aproximativ 50.000 de clienti au participat la actiunea de reutilizare a brazilor. Prin intermediul centrelor specializate, au fost maruntiti si transformati in peleti (combustibili ecologici) si compost (ingrasamant pentru gradini sau terenuri agricole), ca o alternativa la combustibilii conventionali. Toti brazii comercializati de catre retailerul francez provin din pepiniere autorizate. 
 
LEROY MERLIN este liderul european al pietei de bricolaj, cu o istorie de peste 90 de ani ca retailer specializat pe constructii, decoratiuni si gradinarit.
 

Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Leroy Merlin te invita sa reutilizezi bradul de Craciun