Lectură de un minut

08 Jan 2024 - Știri și Noutăți

Leroy Merlin strânge brazii de Crăciun. Până când îl puteți lăsa și câți bani primiți pe bradul uscat

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

A devenit deja o tradiție strânsul brazilor de Crăciun la Leroy Merlin. Retailerul așteaptă și anul acesta brazii uscați, care v-au împodobit Crăciunul, și vă oferă un voucher de 25 de lei la schimb. 

 

Sursa foto: Pixabay.com

”Așa e, bradul tău uscat nu-și pierde valoarea! Adu-l la magazinele noastre până la data de 31 ianuarie, indiferent de unde l-ai cumpărat, iar noi îți răsplătim gestul cu un voucher în valoare de 25 de lei, cadou, în baza deținerii unui card de client”, menționează retailerul, pe pagina de Facebook.

Tradiția păstrării bradului natural până la Sărbătoarea Sfântului Ioan e greu de respectat, mai ales în cazul brazilor împodobiți cu mult înainte de Crăciun, așa că mulți dintre noi aleg să îi despodobească imediat după Revelion și să îi scoată la colț de stradă, cu toate că acest lucru nu ar trebui să se întâmple.

„Brazii uscați sunt un reciclabil valoros. Să îi ajutăm să se întoarcă în natură, depozitându-i doar în vecinătatea platformelor de colectare pentru ca firmele de salubritate să îi poată lua și preda reciclatorilor!”, face apel Laurențiu Alexandru Păștinaru, Președintele Agenției Naționale pentru Protecția Mediului (ANPM).

Conform statisticilor, la nivel european se taie anual peste 60 de milioane de brazi pentru Crăciun, dar numărul acestora se diminuează de la an la an, pentru că oamenii se gândesc din ce în ce mai mult la natură și aleg să investească în brazi artificiali, pe care îi pot utiliza chiar și 10-15 ani, protejând mediul înconjurător.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Leroy Merlin strânge brazii de Crăciun. Până când îl puteți lăsa și câți bani primiți pe bradul uscat